Kastamonu'da koronavirüsten ölümler devam ediyor

Kastamonu'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle vefat edenlerin sayısı artıyor.

  • 5265
Kastamonu'da koronavirüsten ölümler devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Daday’da ve Kastamonu’da esnaflık yapan AK Parti Daday İlçe Başkan Yardımcısı Kemal Zor’un oğlu 38 yaşındaki Tarık Zor, 19 gündür mücadele ettiği koronavirüs hastalığı nedeniyle Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti.

Ayrıca Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinde koronavirüs tedavisi gören Çatalzeytin’in Dağ köyü nüfusuna kayıtlı emekli tersaneci Nihat Güleryüz, Taşköprü’nün Eski Atça köyü nüfusuna kayıtlı Tahir Horuzcu, Taşköprü’nün Çoroğlu köyü Tembel Mahallesi nüfusuna kayıtlı Emin Uluay, Daday’a bağlı Örencik Köyü Örhene Mahallesinde ikamet eden 88 yaşındaki Fikri Kara hayatını kaybetti.

Öte yandan Abana’da Kadıyusuf köyü nüfusuna kayıtlı Hatice Kartal, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hatice Kartal, İstanbul’da toprağa verildi.

Ayrıca, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde son 3 günde toplam 24 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybettiği, bu rakam ile birlikte ilimiz genelinde şimdiye kadar hayatını kaybedenlerin sayısının 400'ü geçtiği öğrenildi.