Kastamonu, Güreş Şampiyonasına Ev Sahipliği Yaptı

Kastamonu, 11-12 Yaş Serbest Stil Minik Erkekler Türkiye Güreş Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı.

  • 577
Kastamonu, Güreş Şampiyonasına Ev Sahipliği Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Kastamonu’da 11-14 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyona hakkında açıklamada bulunan Kastamonu Güreş İl Temsilcisi Necdet Topkara, Kastamonu’nun 11-14 Haziran tarihlerinde ev sahipliği yaptığı 11-12 Yaş Serbest Stil Minik Erkekler Türkiye Güreş Şampiyonası’nın tamamlandığını söyledi.

Kastamonu’nun eşine zor rastlanan bir Türkiye Şampiyonası’na ev sahipliği yapmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Necdet Topkara, “2015 yılı Türkiye Güreş Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan 11-12 Yaş Serbest Stil Minik Erkekler Türkiye Güreş Şampiyonası’nı hakkıyla tamamladığımızı ve bu önemli organizasyonu layıkıyla üstlendiğimizi düşünüyorum. İlimiz spor turizmi açısından son derece ehemmiyet arz eden bu şampiyonada 65 ilden 961 sporcu, 200 idareci ve antrenöre ev sahipliği yapmıştır” dedi.

Organizasyonun Kastamonu’da gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Topkara, “Bu tür organizasyonlar her ilin üstlenemeyeceği çok önemli şampiyonalardır. Bizler elbirliği ile Kastamonu’muzu, Kastamonululara yakışır bir şekilde tanıtmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. İsterdik ki ilimizin güreş sporu bazında çok nadir rastlayacağı ve bin 200 kişi ile Kastamonu ekonomisine maddi girdinin sağlandığı Türkiye Şampiyonası’nı esnaf odalarımız ve STK’larımız da biraz olsun sahiplenselerdi ama maalesef olmadı” diye konuştu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)