Kastamonu SFC, Intermob Fuarı'nda İlgi Odağı Oldu

Kastamonu SFC Entegre Orman Ürünleri, bu yıl 18'ncisi düzenlenen İntermob Fuarı'nda ilgi odağı oldu.

  • 392
Kastamonu SFC, Intermob Fuarı'nda İlgi Odağı Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünyanın önde gelen fuarları arasında yerini muhafaza eden, sektör firmalarının yeni pazarlara ulaşmalarına büyük katkı sağlayan, sektörün Türkiye ve Avrasya’daki en büyük ihtisas fuarları olma başarısını yakalamış Ağaç İşleme Makinesi, Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ve İntermob, Uluslararası Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, İstanbul’da gerçekleştiriliyor. Fuarda, Kastamonu SFC Entegre Orman Ürünleri de açtığı stantla ilgi odağı oldu.

SFC standına özellikle İran, Irak, Suriye, Hindistan, Bulgaristan gibi ülkeler büyük ilgi gösterdi. Yoğun iş görüşmelerinin gerçekleştirildiği standa, en büyük ilginin de İran’dan olduğu görüldü. Bölgede tek üretici konumuyla OSB ürünlerine talebin fazla olduğu, parke, MDF ve yonga levhada SFC markasının tercih edildiği belirtildi.

2014 yılında 30 ülkeden 861 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla 120 bin metrekare, 14 salonda gerçekleştiriliyor. Ahşap ve mobilya endüstrilerinin bölgesindeki en büyük ticari platformu Ağaç İşleme ve İntermob fuarları, yakalanan bu başarının üzerine çıkmayı hedefleyen pazarlama çalışmalarına yurtiçi ve yurtdışında yoğun olarak devam ediyor. Ayrıca firmalar, fuarla katılımcı ve ziyaretçilerini beklentilerinin üzerine çıkarmayı hedefliyor.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)