Kastamonu'da CHP İl Başkanları Bölge Tanışma Toplantısı yapıldı

CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin'in önerisi ve daveti üzerine CHP İl Başkanları Bölge Tanışma Toplantısı Kastamonu'da gerçekleştirildi.

  • 496
Kastamonu'da CHP İl Başkanları Bölge Tanışma Toplantısı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanlığı, CHP’nin bölgedeki etkinliğini artırıp özellikle ortak sorunların çözümüne yönelik birlikte hareket edilebilecek iradeyi oluşturmak adına çok önemli bir buluşmaya öncülük ve ev sahipliği yaptı.

CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in önerisi ve daveti üzerine CHP İl Başkanları Bölge Tanışma Toplantısı Kastamonu’da gerçekleştirildi.

Toplantıya; Amasya, Bolu, Çankırı, Çorum, Karabük ve Sinop il başkanları katılırken Bartın, Düzce, Tokat ve Zonguldak il başkanları mazeretlerinden ötürü katılım sağlayamadı.

Gün boyu süren toplantıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin; “Amasya, Bolu, Çankırı, Çorum, Karabük, Sinop il başkanlarımız ile tanışma toplantımıza ev sahipliği yaptık. Bölgemizin kalkınması için yardımlaşma ve dayanışma olanaklarını konuştuk. Bartın, Düzce, Tokat ve Zonguldak il başkanlarımız programları nedeniyle aramızda olamadılar. İlimizde ağırlamaktan onur duyduğum Amasya İl Başkanımız Turgay Sevindi, Bolu İl Başkanımız, Hüseyin Kazım Karsu, Çankırı İl Başkanımız İlhan Tekin, Çorum İl Başkanımız Mehmet Tahtasız, Karabük İl Başkanımız Abdullah Çakır, Sinop İl Başkanımız İnan Savaş Yüksel’e başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.