Kastamonuspor'a saldırı!

Iğdır'da bugün oynanan karşılaşmanın ardından Iğdır FK taraftarı Kastamonuspor kafilesini taş yağmuruna tuttu.

  • 1564
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kastamonuspor'a saldırı!

Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ile temsilcimiz GMG Kastamonuspor arasında oynanan 2. Lig Play-off karşılaşmasının ardından Iğdır taraftarı, takımımızın otobüsünü taş yağmuruna tuttu. Meydana gelen çirkin saldırıda bazı futbolcular yaralandı. Otobüsün camları kırıldı.

KALECİ ABDULLAH VE BAZI FUTBOLCULAR YARALANDI

GMG Kastamonuspor kafilesinin kaldığı otelin girişinde de bir grup Iğdır taraftarı kırmızı siyahlı ekibimize saldırdı. Kaleci Abdullah'ın başına şişe vurularak darp edildi. Yine bazı futbolcular aldıkları fiziki darbe sonrası yaralandı.

"ÇOCUKLARIMIN AKAN HER KANININ HESABI SORULACAKTIR"

GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün olay sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Aygün, "Tüm mercilere gerekli şikayetler yapıldı. Olmadı Iğdırım olmadı. Iğdır halkıma bu yakışmadı. Çocuklarımın akan her kanının hesabı sorulacaktır. Neden niçin bu kin bu nefret bizler kardeşiz. Iğdır Valimiz, Iğdır Emniyet Müdürümüz, Jandarma Alay Komutanımız lütfen görevlerinizi yerine getirin. Kastamonulu aciz değildir. Kastamonulu sever herkesi ama haksızlığa susan dilsiz şeytandır. Iğdır benim ülkemin bir parçasıdır. Bir grup Iğdırlının yaptığını tüm Iğdır'a mal etmem ancak Iğdır'da güvenlik zafiyeti var. Tüm devlet birimlerimizi göreve davet ediyorum." dedi.