Kastamonuspor'da kongre kararı!

GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu, kırmızı siyahlı camianın geleceğine yönelik kritik kararı aldı.

  • 3183
Kastamonuspor'da kongre kararı!

GMG Kastamonuspor’un olağan genel kurulu 16 Temmuz Cuma günü yapılacak. Genel kurul kararı bu akşam gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının hemen ardından kamuoyu ile paylaşıldı.

Toplantı 3,5 saat sürdü

Toplantının hemen ardından GMG Kastamonuspor sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Açıklamada şöyle denildi: "Yaşanan son gelişmeler ve içerisinden geçtiğimiz süreçle alakalı olarak GMG Kastamonuspor Yönetim Kurulu bu akşam saat 18.00’de kulüp tesislerimizde olağanüstü toplanmıştır. Onursal Başkanımız Sayın Cengiz Aygün başkanlığında yaklaşık 3,5 saat süren toplantıda yönetim kurulu üyelerimiz eksiksiz hazır bulunmuştur. Tüm gelişmeler toplantıda masaya yatırılmış, her bir yönetim kurulu üyemizin görüş ve önerileri tek tek alınmıştır.”

“Her zamankinden daha farklı ve daha sesli bir genel kurul olacak”

Açıklama şu şekilde devam etti: “Süreç şüphesiz camiamızı üzmektedir. Bu üzüntüyü ortadan kaldıracak her çalışma ve gayret gerek Onursal Başkanımız, gerekse de yönetim kurulumuz tarafından bugüne kadar eksiksiz yerine getirilmeye çalışılsa da, aynı karşılığı ve kararlılığı maalesef şehrimizden göremedik. Sonuç olarak, GMG Kastamonuspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Olağanüstü Genel Kurul kararı almış bulunuyoruz. Genel Kurulumuz 16 Temmuz 2021 Cuma günü yapılacaktır. Genel Kurulumuz şüphesiz her zamankinden daha farklı ve daha sesli bir genel kurul olacaktır. Gelinen sürece ilişkin bilgi ve belgeler, tüm çıplaklığıyla genel kurulda Kastamonu kamuoyuna sunulacaktır. Kulübün bugünlere ve bu hale nasıl geldiği en ince ayrıntısına kadar anlatılacaktır. Çünkü artık sözün bittiği yerdeyiz. Yönetim Kurulumuz, genel kurul tarihine kadar toplantılarını aralıklarla sürdürecek ve gelişmeler tüm yönleriyle ele alınmaya devam edilecektir.”