KGC'de görev dağılımı yapıldı

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'nde olağan genel kurulun ardından işbaşına gelen yeni yönetim görev dağılımını yaptı.

  • 2802
KGC'de görev dağılımı yapıldı

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti'nde (KGC) 21 Mayıs’ta gerçekleşen olağan genel kurulun ardından işbaşına gelen yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi ve görev dağılımını yaptı.

Erkan Yılmaz’ın başkanlığındaki yönetim kurulunda görev dağılımı şu şekilde oluştu: Erhan Veren (Başkan Vekili), Gülay Acar (Başkan Yardımcısı), Fahri Özbek (Başkan Yardımcısı), Cengiz Muhziroğlu (Başkan Yardımcısı), İrfan Salcı (Başkan Yardımcısı), Sabahattin Büyükoral (Genel Sekreter), Bilal Kahyaoğlu (Genel Sekreter Yardımcısı), Hakkı Cidal Savaş (Muhasip), Hasan Yılmaz (Üye), Barış İlyasoğlu (Üye), Semih Yüksel (Üye), Ümit Yorulmaz (Üye).

kastamonu gazeteciler cemiyeti görev dağılımı

"PROJELERİMİZİ BİR BİR HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Yönetim Kurulu toplantısında konuşan Başkan Yılmaz; “Öncelikle genel kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Artık bir ve beraber olma ve projelerimizi bir bir hayata geçirme vakti. Devam eden iki projemiz var. Bu iki projemizle ilgili önümüzdeki günlerde daha somut gelişmeleri hep birlikte göreceğiz. Ayrıca bu dönem de yeni projeler üzerinde yoğunlaşacağız. Yönetim Kurulumuzdan ve tüm meslektaşlarımızdan beklentimiz; proje fikirlerini bizlere ulaştırmasıdır. Yönetim Kurulu toplantılarımızı ilerleyen süreçte ilçelerimize taşıyarak, ilçe halkıyla meslektaşlarımızı kucaklaştırma düşüncemiz var. Tüm meslektaşlarıma bir kez daha bizleri iş başına getirdikleri için en derin şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Toplantının devamında Yönetim Kurulu Üyeleri tek tek söz alarak görüşlerini ve önerilerini dile getirdi.