KGC'den makam ziyareti

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC), yeni yılın ilk ziyaretini Kastamonu Valisi Avni Çakır'a gerçekleştirdi.

  • 3067
KGC'den makam ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KGC Başkanı Erkan Yılmaz, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Avni Çakır’ı makamında ziyaret etti.

45 dakika süren ziyarette, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti faaliyetleri noktasında Vali Avni Çakır’ı bilgilendiren Erkan Yılmaz, Kastamonu’da 150 yıllık bir geçmişe sahip yazılı basının dijital ortama aktarılmasına yönelik hazırlanan dosyanın bir örneğini Vali Çakır’a sundu.

Yılmaz; “Sayın Valimizin, projemize olan sıcak ilgisi açıkçası bu konuda bizi daha da cesaretlendiriyor. Yakın zamanda başlatmayı hedeflediğimiz proje, Kastamonu ve çevresinin yakın tarihine ışık tutacak” dedi.

Erkan Yılmaz, ayrıca geçtiğimiz haftalarda yayınlanan resmi ilan genelgesi nedeniyle Vali Avni Çakır’a bir kez daha teşekkür etti. Yılmaz, Kastamonu basını olarak beklentilerinin genelge doğrultusunda hareket edilmesi olduğunu söyledi.

Yılmaz, meslektaşlarının bazı talep ve beklentilerini de Vali Avni Çakır’a iletti. Çakır, bu beklenti ve talepleri not alarak konu üzerinde çalışma gerçekleştireceklerini ifade etti.

Vali Avni Çakır ise Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti başkanlığı görevine getirilen Erkan Yılmaz’a “hayırlı olsun” dileklerini iletti ve ziyaretleri nedeniyle heyete teşekkür etti.