KGC'yi ziyaretler devam etti

  • 1056
KGC'yi ziyaretler devam etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu ve Ak Parti Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) hizmet binasını ziyaret ettiler.

TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK ŞUBESİ

İlk ziyaret Toplum Destekli Polislik Şube Müdür Vekili Hasan Cavit ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nde görevli Polis Memuru Kübra Salın tarafından gerçekleşti. KGC nezdinde tüm basın mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü tebrik eden Şube Müdür Vekili Hasan Cavit, KGC Başkanı Erkan Yılmaz'a çalışmalarında başarı diledi.

AK PARTİ MERKEZ İLÇE

KGC'ye ikinci ziyaret Ak Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu tarafından gerçekleşti.

Merkez İlçe Başkanı Faruk Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, KGC Başkanı Erkan Yılmaz'ı ziyaret etti. Ak Parti Merkez İlçe heyetine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Erkan Yılmaz, Kastamonu basını ile ilgili heyete bilgiler verdi. Yerel basının sorunlarından söz eden Yılmaz: “Sorunlarımız acil çözüm bekliyor. Çelenk sunma programımızda da belirttiğimiz üzere, tüm Kastamonululardan gazete ve radyolarına sahip çıkmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Faruk Özdemir de tüm basın mensuplarının 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutladı ve çalışmalarında başarı diledi.

“Bir tane Kastamonu var” diyen Merkez İlçe Başkanı Özdemir, daha güzel ve daha yaşanılabilir ortamlar oluşturmak adına toplumun tüm kesimleriyle ortak çalışmak istediklerini belirtti. Özdemir: “Dostluklarımızı artırıp, saflarımızı sıklaştırmalıyız” diye konuştu.

AK PARTİ KADIN KOLLARI

KGC'ye üçüncü ve son ziyaret ise Ak Parti Kadın Kolları İl Yönetimi tarafından yapıldı.

Kadın Kolları İl Başkanı Eda Şen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, KGC'yi ziyaretlerinde 10 Ocak Gazeteciler Günü'nü kutladılar.

Önümüzdeki süreçte 14 ilçe kongresini yapacaklarını kaydeden Eda Şen, bu kongrelerin bitiminde ise il kadın kolları kongresini yapacaklarını belirtti. 

KGC Başkanı Erkan Yılmaz, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Kastamonu basını adına teşekkür etti.

HABER MERKEZİ