Köylü: 'İnebolu Limanı Özelleşmelidir'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Hakkı Köylü, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından satışa çıkartılan İnebolu Limanı'nın özelleştirilmesinin gerektiğini söyledi.

  • 413
Köylü: 'İnebolu Limanı Özelleşmelidir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Hakkı Köylü, partililerle birlikte Kastamonu’da bulunan yerel gazeteleri ziyaret etti. Ziyaretlerde gündemi değerlendiren AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Hakkı Köylü, AK Parti’nin yeninden tek başına iktidara gelerek Türkiye’yi daha ilerlere taşımaya devam edeceğini kaydetti. Seçim çalışmaları kapsamında önceki seçime nazaran çalışmalarını daha da ayrıntılaştırdıklarını ifade eden Köylü, “7 Haziran seçimleri öncesi Türkiye’nin genel ve global bakımdan gelişmesi için hazırlanan projeler ön planda tutuldu. AK Parti çok büyük projeler hazırlayarak halka bunları anlatmaya çalıştı. 1 Kasım seçimleri öncesi halkımıza sunacağımız sözler vaad değil taahhüt olacaktır. Büyük projeler ile birlikte vatandaşın bireysel ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak çözümlerimizi de ayrıca anlatacağız” dedi.

İnebolu Limanı’nın özelleştirilmesi gerektiğini ifade eden Hakkı Köylü, "İnebolu Limanı’nın ilçenin coğrafi yapısı nedeniyle çok büyük bir projelendirme yapılması mümkün değil. Liman en yüksek kapasite ile nasıl çalışabilecekse o şekilde özelleşecek ve faaliyete geçecek. Ilgaz Tüneli ile İnebolu Limanı koordinesi özelleştirme sonrası daha çok ivme kazanacak. Umarım limanın özelleşmesine katılım olur” diye konuştu.

Yaşanan terör saldırılarına devletin en ağır şekilde karşılık verdiğini ve operasyonlara devam edildiğini anlatan Hakkı Köylü, şöyle konuştu: “Güneydoğu bölgemizde ciddi operasyonlar devam etmekte. Burada PKK'nın halk üzerinde kurduğu korku çemberi bozulmuştur. Bölgedeki halkımız da devlete destek vermektedir. Türkiye'de teröre karşı şu ana kadar böyle uzun süreli bir operasyon yapılmamıştı. Terör örgütleri asla amaçlarına ulaşamayacaklardır.”

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)