KSK, aylar sonra taraftarıyla buluşuyor

Pandemi ve sel felaketi ile birlikte iki sezondur seyircisinden uzak kalan GMG Kastamonuspor, yarın taraftarıyla buluşuyor.

  • 1705
KSK, aylar sonra taraftarıyla buluşuyor

Pandemi ve sel felaketi ile birlikte yaklaşık 2 sezondur takımından uzak kalan kırmızı-siyahlı taraftarlar Serik Belediyespor maçıyla birlikte takımıyla kucaklaşacak. Maç 16.30’da başlayacak.

Takımın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yarın tüm şehir stadı dolduruyoruz. Haydi Gazi’ye!" sloganı ile taraftarlar davet edildi.

Kısa sürede iddialı takım!

Transfer yasağını kaldırdıktan sonra kısa bir süre içinde takımı kuran ve 2 haftadır çalışmalarını sürdüren GMG Kastamonuspor, takım kaptanı ve takımın sembol ismi Faruk Öcal ile birlikte taraftarların önceki sezonlarda yakından tanıdığı Ayhan Gürbüz, Abdulaziz Solmaz, Hakan Olkan, Metincan Cici, Şaban Özel, Yakup Yiğit gibi isimleri kadrosuna kattı.

Özellikle Türkiye Liglerinde senelerce forma giyen, kariyerinde 400'e yakın maça çıkan Ergin Keleş'i katarak iddialı bir takım olma yolunda adım atan kırmızı siyahlılar, ayrıca yine alt liglerde sürekli oynamış Berkay Samancı, Mehmet Bektaş, Ramazan Işık, Kemal Can Aydemir, Ramazan Haklı gibi isimler ve genç isimler ile de birlikte 3 hafta gibi kısa bir sürede kurulmasına rağmen grupta iddialı olabilecek takımlar arasında gösterilmeye başlandı.

İlk 1 ay sabır gösterilmeli!

Yaklaşık 2 haftadır çalışmalarını sürdüren GMG Kastamonuspor’un eksiklerini iyice kapatabilmesi için yaklaşık 1 aylık süreye daha ihtiyacı var. İlk 1 ay alınan sonuçlar ne olursa olsun sonuna kadar destek verilmeli ve verilen destek sürdürülmeli.

Ligin ilk 4-5 haftasında toplayabildiği kadar puan toplamaya çalışacak olan GMG Kastamonuspor, takımın oturması ile birlikte gerçek gücünü sonraki haftalarda göstermeye başlayacaktır.

Hedef Play-Off ve üst lig olabilir!

Ligin ilk yarısını ilk 8 içerisinde bitirebilirsek, devre arasında da yapılacak olan takviyeler ile önceki sezonlarda olduğu gibi bu sezonda Play-Off'lara kalabiliriz. Bu süre zarfında taraflarımızın stadı doldurarak takıma sürekli olarak destek vermesi çok önemli. Gazi Stadyumunu her maçta doldurarak 12. adamın gücünü rakip takıma her zaman göstermemiz gerekiyor. Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyor, kazasız, sakatlıksız, başarılı bir yıl olmasını temenni ediyoruz.