KÜ İletişim Fakültesi en çok tercih edilenler arasında!

Bin 700 öğrencisiyle 2019-2020 Eğitim ve Öğretim dönemine başlayan Kastamonu Üniversitesi (KÜ) İletişim Fakültesi, Türkiye'nin en çok tercih edilen İletişim Fakültelerinden birisi oldu.

  • 880
KÜ İletişim Fakültesi en çok tercih edilenler arasında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İletişim Fakültesi hakkında bilgiler veren Kastamonu Üniversitesi (KÜ) İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, “İletişim Fakültesini hem Kastamonu, hem de üniversitenin vitrini haline getirmek istiyoruz” dedi.

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Mustafa Balcı, yönetim kurulu üyelerini ve ilimizde görev yapan gazetecileri makamında konuk eden İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, kendisini ziyarete gelen heyete teşekkür etti.

Prof. Dr. Çetin, “Benim kadrom Ankara’da ancak devlet bana nereyi görev yeri olarak gösterse orada görevimi icra ederim. Niyet iyi olunca akıbette iyi olur. Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde de niyetim iyi” dedi.

Prof. Dr. Çetin, konuşmasını şöyle tamamladı: “İletişim Fakültesini hem Kastamonu hem de üniversitenin vitrini haline getirmek istiyoruz. Master programı açtık 15 kişi kontenjanımız vardı. Ancak 7 kişi aldık. Öğrencilerimin referansı benim. Tez yazmak kolay bir şey değil. Master yapmak istemeyen öğrenciyi de, başarılı gördüğümüz zaman o öğrenci ile konuşuyorum. Master yapmasının, ülkeye fayda getireceğini bildiriyorum. Kaliteyi siz belirleyince öğrenci o kaliteyi görerek üniversiteyi tercih ediyor. Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde bin 700 öğrencisiyle Türkiye’de en çok tercih edilen fakültelerinden birisidir. Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesiyle yarışır haldeyiz. Master programımıza Ankara’dan gelenler var. Geçen sene 2 öğrencimiz Gazi Üniversitesi’nden master programı için Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesini tercih etti. Kaliteli ürün yapamazsanız, reklamınızın hiçbir şeye faydası olmaz. Kaliteli ürün, reklam imkanı olmasa bile kendini gösterir. Öğrencilerimiz bizim en güzel reklamımızı yapıyor. Memleketlerinde Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’ni anlatıyorlar. Fakülte olarak, ciddiyetimizi ve eğitimimizin kalitesini gösteriyoruz. Kurumlar arası yapılan yatay geçiş ve Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile fakültemiz tercih ediliyor. Şartları tutan yabancı uyruklu öğrencilerimizde fakültemizde okuyabiliyor.”