Küçükşabanoğlu, ARTI 1 GRUP'a Bir Şirket Daha Ekledi

Kastamonu Genç Girişimciler Derneği ( KASGEG ) Genel Başkanı ve Beşiktaş JK Kongre Üyesi Zafer Küçükşabanoğlu, İstanbul'da faaliyet gösteren şirketi Artı 1 Grup'a yeni bir şirket daha ekledi.

  • 1639
Küçükşabanoğlu, ARTI 1 GRUP'a Bir Şirket Daha Ekledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Artı 1 Grup şirketini kurarak 2014 yılından bu yana organizasyon sektöründe yurt içi ve yurt dışında başarılı faaliyetlere imza atan Küçükşabanoğlu, bilginin gücü ve getirdiği artıları müşteri portföyü ile paylaşmak için deneyimli akademisyen ve uzman kadrosuyla “Artı 1 Araştırma” şirketini kurarak, şirketin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlendi.

Merkezi İstanbul’da bulunan ve çeşitli sektörlerdeki firmalara ekonomik, sosyal, siyasal, kamuoyu, gençlik, imaj ve daha birçok konuda araştırma hizmeti sunan Artı 1 Araştırma şirketi hakkında bilgiler veren Zafer Küçükşabanoğlu, yaptıkları işin en önemli özelliğinin tarafsızlık ve güvenilirlik olduğunu kaydetti. Açıklamalarını şu şekilde sürdüren Yönetim Kurulu Başkanı Küçükşabanoğlu: “Artı 1 Grup Şirketimizin bünyesine yeni eklediğimiz Artı 1 Araştırma, sektörünün dinamik ve inovatif bir kuruluşu olarak alanında uzman kadrosu ile, değerli müşterilerinin belirlediği alanlar doğrultusunda hazırlanan araştırmalarını gerçekleştiriyor.” dedi.

Şirketinin çalışma şekli hakkında da bilgiler veren Küçükşabanoğlu, Artı 1 Araştırma müşterilerinin gereksinim duyduğu araştırma verilerini duayen akademisyenlerin yardımıyla doğru yorumlayarak paydaşlarının yol haritasını çizerken onlara ışık tutmakta. Hızlı, doğru ve kapsamlı bilgi üreterek bu bilgiyi en sade, anlaşılır ve tarafsız şekilde raporlaştıran şirketimiz, müşterilerinin kurumsal bilgilerini gizli tutarak, araştırma sonuçlarını sorumluluk çerçevesinde sunar.” şeklinde konuştu.

Artı 1 Grup şirketi bünyesinde merkezi İstanbul’da bulunan Artı 1 Araştırma şirketinin Karadeniz Bölge Şubesini de açacaklarını belirten Küçükşabanoğlu, Karadeniz Bölgesi'nde bulunan 18 İl'e de hizmet verdiğimiz için Karadeniz Bölgesi'ndeki ofisimizi Kastamonu'da açacağız. Bu sektörde hızlı yol aldıklarını, kısa bir zaman diliminde ülkenin her yerinde araştırma yapabilecek konuma geldiklerini dile getirdi.