Taşköprü'de Kabare Tiyatro esintisi

Taşköprü Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında Tiyatro Kabare'nin sergilediği 'İkili Çelişkiler' tiyatro oyunu Taşköprülü vatandaşlarla buluştu.

  • 1109
Taşköprü'de Kabare Tiyatro esintisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Taşköprü Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen tiyatro oyununda ekibe önderlik eden oyuncu ve aynı zamanda oyununda yönetmenliğini yapan proje tasarımda kendine ait olan uzun yıllardır sesine aşina olduğumuz son yıllarda Uçankuş TV’de yaptığı Sokak Kuşu, Uslu Durmak Yok gibi programlarla da  tanınan Emrah Uslu, oyunun yazarı yine bir usta Aydoğan Temel yer aldı.

Uzun yıllar Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat Alemdar’ın Doktoru Gaye rolünü oynayan oyuncu Cansu Kanlıkaya’da, ekipte hem oyuncu hem de yönetmen yardımcısı olarak görev aldı.

Ekipte ayni zamanda Hasan Erdem, Suzan Sönmez, Muhammet Tanır, Sibel Atasoy, Ebru Tuncel, Berke Özkök, Sezin Bilge, Hamdi Malcı ve Ecem Akgüç gibi genç oyuncular yer aldı.

Kültür Merkezi’nde sahne alan tiyatro oyununa Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Taşköprü Cumhuriyet Savcısı Uğur Ilığ, Taşköprü Belediye Başkan Yardımcısı Harun Yalçın, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı İsmail Berber, Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri, Hazerbey Özel Okulları sahibi Orhan Hazer, STK temsilcileri ve Taşköprü Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Reçber’in yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 700 kişinin katılım gösterdiği ve salonun hınca hınç dolduğu “İkili Çelişkiler” tiyatro oyunu vatandaşlar tarafından da büyük beğeni aldı.

Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal’da “Bizlere bu güzel oyunu sergileyen Tiyatro Kabare’nin değerli oyuncularına teşekkür ederim” diyerek bundan sonrada kültür sanat etkinliklerinin devam edeceğini kaydetti.

Başkan Çatal ayrıca oyunculara plaket ve çiçek taktim etti.