Kuzeykent'e itfaiye binası

Kuzeykent Mahallesi'nde itfaiye binası temel atma töreni gerçekleştirildi.

  • 1855
Kuzeykent'e itfaiye binası

Kastamonu Kuzeykent Mahallesi'nde modern ve en yeni teknolojilerle donatılacak olan yeni itfaiye binasının temel atma töreni gerçekleştirildi.

Törene, Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, MHP Merkez İlçe Başkanı Ayhan Özmen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, MHP Kadın Çalışma Grubu Başkanı Gürsen Özdağ, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, belediye birim amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Vidinlioğlu, "İnşa edeceğimiz yeni itfaiye binamız, modern ve en yeni teknolojiler ile donatılarak 2 bin 100 metrekare arsa üzerinde iki adet betonarme, tek katlı bina olarak inşa edilecek. Ürettiğimiz projelerin açılışlarını, temel atma törenlerini birer birer gerçekleştiriyoruz. Memleketimize duyduğumuz hizmet sevdamızın tezahürü sebebiyle daha nice temeller atmaya, kurdeleler kesmeye devam edeceğiz. Kuzeykent itfaiye binamızı inşallah en kısa süre içerisinde tamamlayarak Kastamonu’muzun hizmetine sunacağız. Projemizin Kastamonu’muza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Kuzeykent'e itfaiye binası

Kuzeykent'e itfaiye binası