Madalyalar sahiplerini buldu

Okul Sporları Gençler Taekwondo Grup Birinciliği müsabakaları sona erdi. Madalyalar sahiplerini buldu.

  • 2669
Madalyalar sahiplerini buldu

Kastamonu’nun ev sahipliğinde 8-10 Nisan tarihleri arasında Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalara Kastamonu'nun yanı sıra 18 ilden 360 sporcu katıldı.

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Başkan Vekili Recep Temtek, Yönetim Kurulu üyesi Zülküf Türkoğlu ve Genel Sekreter Emine Darıcı müsabakaları takip etti.

Madalyalar sahiplerini buldu

Federasyon tarafından, Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak ve Okul Sporları Şube Müdürü Adem Keloğlu'nun katılımı ile idareci, antrenör ve hakemlere iftar yemeği verildi.

Müsabakanın ikinci günü akşamı da iş adamı Cengiz Aygün tarafından tüm idareci, antrenör ve hakemlere iftar yemeği verildi.

Başkan Şahin, "Sporcu, antrenör ve hakemlerimizle bir araya geldiğimiz organizasyonun gerçekleştirilmesindeki büyük katkılarından dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak ve il temsilcimiz İsmail Arıkan’a teşekkür ediyorum." dedi.

Madalyalar sahiplerini buldu

Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, "İlimizde düzenlenen grup birinciliği vesilesi ile katılımcıları ağırlamaktan mutluluk duyduk. Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Organizasyonda tüm emeği geçenlere de teşekkür ederim." dedi.

İl Temsilcisi İsmail Arıkan, "Okul Sporları Gençler Taekwondo Grup Şampiyonası Merkez Spor Salonu'nda yapıldı. Katılımları için Federasyon Başkanımız Sayın Prof. Dr. Metin Şahin'e, Yönetim Kurulu Üyelerine, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Reşat Asrak'a, Belediye Başkanımız Sayın Galip Vidinlioğlu'na, Milletvekilimiz Sayın Hakkı Köylü'ye, ayrıca yine iftar yemeği tertip eden Başkanımız Metin Şahin ve iş adamı Cengiz Aygün'e teşekkür ederim." diye konuştu.

Düzenlenen müsabakada dereceye giren sporcular, önümüzdeki günlerde Türkiye finallerine katılacaklar.