Mahalle Muhtarları, Günlerini Kutladı

Kastamonu'da 19 mahalle muhtarı, 19 Ekim'in Muhtarlar Günü olarak ilan edilmesi nedeniyle bir araya gelerek günlerini kutladı.

  • 1044
Mahalle Muhtarları, Günlerini Kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’da 19 mahalle muhtarı, Penbe Han’a gelerek 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı. Yenile yemeğin ardından açıklamada bulunan Saraçlar Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Oruç, Muhtar Gününde bir araya geldiklerinden dolayı sevinç içerisinde olduğunu ifade ederek, “Kastamonu’muza uzun yıllar sonra biraz atıl vaziyette kalmış olan Penbe Han’ı, tekrar Kastamonu’ya güzel bir tesis olarak kazandıran değerli muhtar arkadaşım Cahit Kanburoğlu’nu tebrik ediyorum” dedi.

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Ayhan Kılıç ise, muhtarlar gününde bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek, Penbe Han’ın yeni işletmecisi Akmescit Mahallesi Muhtarı Cahit Kanburoğlu’na da bol kazançlar dileğinde bulundu.

Penbe Han’ın yeni işletmecisi aynı zamanda Akmescit Mahallesi Muhtarı Cahit Kanburoğlu da, muhtar arkadaşlarının ziyaretinden ötürü mutlu olduğunu söyleyerek, teşekkür etti.

Kastamonu’da merkez mahalli muhtarlarının her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu aktaran Kanburoğlu, “Bizler, her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Birbirimizden kopmadık, birbirimizden ayrılmadık. Bunu da burada bir araya gelerek göstermiş olduk” diye konuştu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)