'Memur-Sen ve Kamu-Sen, sendikal cinayet teşebbüsünü tercih etmiştir'

TEÇ-SEN Genel Başkanı Ümit Demirel, 'Memur-Sen ve Kamu-Sen, sendikal rekabet yerine sendikal cinayet teşebbüsünü tercih etmiştir' dedi.

  • 873
'Memur-Sen ve Kamu-Sen, sendikal cinayet teşebbüsünü tercih etmiştir'

TEÇ-SEN Genel Başkanı Ümit Demirel basın açıklaması yaptı.

Demirel açıklamasında şunları kaydetti: "Rahatsız oldu ağalar, beyler… Huzurları kaçtı ağaların, beylerin… Beceriksiz, başarısız olduklarını her daim yüzlerine vurduk…Hırslandı ağalar, beyler… Kamu çalışanlarının geleceğini, hayallerini, umutlarını çaldınız… Kamu çalışanlarını sattınız! dedik… Bilendi ağalar, beyler… Toplu Sözleşme Masasında kazandıkları hiçbir şey olmadığını söyledik... Yüzleri kızarmadan kazandık! dediler! Ağalar, Beyler… Nerde! Bayram ikramiyesi dedik!... Nerde! 4B’liye kadro dedik!... Nerde 3600 ek gösterge dedik!... Nerde! Yardımcı Hizmetler Sınıfının kaldırılması dedik!... Nerde! Ek Ödemenin ve Özel Hizmet Tazminatının artırılması dedik! Nerde! Gelir Vergisi kesintisinin sabitlenmesi dedik!

Çok kızdılar… Çünkü doğruyu söylüyorduk! Hep tabanın sesi olduk ve olmaya da devam edeceğiz…

Hedefin TEÇ-SEN’in olduğunu biliyoruz. Bilmediğiniz birşey var! Eğitim çalışanlarının tek kalesi TEÇ-SEN yıkılmaz! Yıkılmayacaktır.

6. Dönem Toplu İş Sözleşmesinde hiçbir kazanımı olmayan Memur-Sen ve ortağı Kamu-Sen, “Sendikal rekabet” yerine “Sendikal cinayet teşebbüsünü” tercih etmiştir. Bu tercih sendikal mücadele ve sendikal örgütlenme tarihine kara bir leke olarak geçmiştir.

TEÇ-SEN, Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası eğitim çalışanlarının ve yakın bir gelecekte kamu çalışanlarının gerçek ve güvenilir kalesi olacaktır.

Kurt kışı atlatır ama yediği ayazı unutmaz!"