'MHP'de siyaset yapmak her babayiğidin harcı değildir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Yüksel Aydın, milletvekili aday adaylığını açıkladı. Aydın, 'MHP'de siyaset yapmak her babayiğidin harcı değildir.' dedi.

  • 1737
'MHP'de siyaset yapmak her babayiğidin harcı değildir'

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı binasında, il başkanı, ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, partili üyeler ve vatandaşların katılımı ile basın toplantısı düzenlendi.

Açılış konuşmasını yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Emre Şahin, meydana gelen depremlerde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Devletin yaraları sarmak için canhıraş mücadele ettiğini, kısa sürede yaraların sarılacağına inancının tam olduğunu belirten Şahin, “Parti genel merkezimiz 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde milletvekili aday adaylığı sürecini 14 Mart'ta başlatmıştır. Bu süre 21 Mart'ta sona erecektir. Bu süre zarfında aday adaylarımız açıklamalarını İl Başkanlığımız üzerinden gerçekleştirecektir. Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı çerçevesinde adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak dava arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın desteğiyle bu seçimlerde Kastamonu'dan milletvekili çıkararak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde güçlü bir parti olacağımıza inancımız tamdır.” dedi.

'MHP'de siyaset yapmak her babayiğidin harcı değildir'

"MHP'li olmak fedakarlık gerektirir"

Milliyetçi Hareket Partisi'nde siyaset yapmanın her babayiğidin harcı olmadığını belirten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi, Kastamonu Milletvekili aday adayı Yüksel Aydın, “Fedakarlık yapmanız gerekir. Yardan da serden de gerekirse vazgeçmeniz gerekir. Karşılıksız sevmeniz gerekir. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben demeniz gerekir. 15 Temmuz'u hep birlikte yaşadık. Neredeyse devletimizi elimizden alıp götürüyorlardı. Milliyetçi Hareket Partisi'nin duruşu ortada. Bizim başka gidecek yerimiz yok. Şehit kanları ile yıkanmış bu topraklardan bizi asla söküp atmalarına asla müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

Aydın, “6 Şubat günü meydana gelen depremler, yıkılan 11 ilimiz, 50 bine yakın hayatını kaybeden vatandaşımız. Her birine Allah rahmet eylesin. İnşallah Türk Devleti bu badireden de yüzünün akıyla çıkacaktır. Türk Milletinin dayanışma ruhu ile bunu da aşacağız.” diye konuştu.

Seçim sürecinin depremden önce ilan edildiğini söyleyen Aydın, “Anayasal gereklilik nedeniyle buna uyarak 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimi olacak. Milliyetçi Hareket Partisi kendi iç bünyesinde Yüksek Seçim Kurulu'nun belirlediği ölçülerde seçim sürecini başlattı. Bizde aday adaylığı için başvurduk. Diğer başvuran arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

'MHP'de siyaset yapmak her babayiğidin harcı değildir'

"Milletvekilliğinin nasıl yapıldığını göstereceğim"

31 Mart'ta eze eze belediyeleri geri aldıklarını belirten Yüksel Aydın, “Bu çıtayı aşağı düşürmememiz lazım. Meclis'te temsilcimiz olacaktır. Herkes çalışacak. Hizmete devam edecek. Ne görev verilirse yapacak. Bütün teşkilatlarımızın bakış açısı bu şekilde olmak zorunda. Çünkü feda edecek bir saniye zamanımız yok. 15 Temmuz 2016'da başaramadıklarını 2023 seçimlerinde başarmak istiyorlar. 6'lı masa kendi aklı ile yürüyen bir masa değil. Hepsi bir yerlere bağlı. Türk Milletini, Türk Devletini, toplumu düşünen bir muhalefet yok karşımızda. İşleri güçleri pazarlık. Bunların devleti yönetebileceği hissi uyanmıyor bende. Bunların maksadı başka. İlk altı ayda Türkiye'yi büyük felakete sürüklerler. Biz birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Cumhur İttifakı olarak sahalardayız. Milliyetçi Hareket Partisi seçime hazır. İl Başkanı olarak kendimi ispatladığımı düşünüyorum. Liderimiz, Genel Merkezimiz taktir ederse milletvekilliğinin nasıl yapıldığını hizmet anlamında Kastamonu'ya göstereceğim.” diye konuştu.

'MHP'de siyaset yapmak her babayiğidin harcı değildir'