MHP'li heyet Kastamonu'ya geliyor

MHP'li heyet il ziyaretleri kapsamında Kastamonu'ya geliyor.

  • 2029
MHP'li heyet Kastamonu'ya geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" programı MHP İl ziyaretleri kapsamında genel merkezden ilimiz ziyaret edilecek.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Tamer Osmanoğaoğlu, Konya Milletvekili Esin Kara, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MYK Üyeleri Yüksel Aydın, Çağrı Acı, Davut Haskırış, Hüseyin Edis’ten oluşan heyet Kastamonu halkımızla bir araya gelecek.

Ziyaret programı şu şekilde olacak:

Cuma günü (yarın); Taşköprü ilçesinde cuma namazı sonrası Taşköprü Belediyesinin yaptığı hizmetlerin açılış töreni ve esnaf ziyaretleri.

Cumartesi günü; saat 10:00'da muhtarlarla toplantı, 12:00'de Nasrullah Meydanı esnaf ziyaretleri, 13:00'de MHP İl Başkanlığının yeni hizmet binasının açılış töreni, 14:00'de esnaf ziyaretleri.

İl başkanlığı yeni hizmet binasının açılışı yapılacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Emin Çınar yaptığı açıklamada; "Kastamonu'muzdaki birlik ve beraberliğimizin nişanesi olan yeni il başkanlığı binamızın açılışı 27 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’de partimiz genel merkez heyetimizin katılımıyla gerçekleştirilecek. Önce ülkem ve milletim anlayışıyla çıktığımız yolda aynı inanç ve ruh ile şehrimize en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bu mutlu günümüzde tüm hemşehrilerimizi aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız" dedi.