MHP'li Maşalacı'dan Ankara'ya Davet

Milliyetçi Hareket Partisi, 3 Ekim 2015 Cumartesi günü Saat:14:00'de Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısını gerçekleştirecek.

  • 339
MHP'li Maşalacı'dan Ankara'ya Davet
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ İL BAŞKANI HACI İBRAHİM MAŞALACI YAPTIĞI YAZILI AÇIKLAMADA;

İktidar Yürüyüşümüzü Başlatmak Üzere;

1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan 26.Dönem Milletvekilliği Erken Genel Seçimine yoğun bir şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi, 3 Ekim 2015 Cumartesi günü Saat:14:00'de Ankara Arena Kapalı Spor Salonu'nda Seçim Beyannamesi Tanıtım Toplantısını gerçekleştirerek seçim çalışmalarını başlatacak.

Tüm Kastamonu halkını o gün Ankara'ya davet ediyorum.

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine bugünden itibaren kalan 29 gün süre içerisinde MHP'de yoğun bir seçim faaliyet programı uygulamaya konulacak.

MHP Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli'nin 1 Kasım seçimleri kapsamında , 3 büyük ilimizde yapacağı 3 büyük mitingin tarihi de belli oldu.

MHP Genel Başkanımız Sayın Dr.Devlet Bahçeli gerek kapalı alanlarda gerekse açık alanlarda yapılacak olan programlarla diğer illerimizi ve ilçelerimizi de ziyaret edecek.

7 Haziran Seçimlerinde " Bizimle Yürü TÜRKİYE ! " sloganıyla çıkmıştık.

Ülkemizin Geleceği gözüyle baktığımız Milliyetçi Hareket Partisi ; 1 Kasım Seçimlerine ise " Ülkenin Geleceğine Oy Ver TÜRKİYE ! " sloganıyla çıkıyor.

Hedefimiz Kastamonu'da ve Türkiye Genelinde 1.Parti olmak.

Halkımızın iktidarı kurma görevi verdiği AKP , kendi seçmeninin sesini dinlemeyerek, ülkemizi erken genel seçim ile karşı karşıya bırakmıştır.

Yandaş anket firmaları bile artık güvenilirliklerini yitirmiştir. Bu sebepten dolayı onlar da artık AKP'nin %40'lardan aşağıya düştüğünü , açıkça dile getirmek zorunda kalmışlardır.

MHP'nin önlenemez yükselişini, artık yandaş anket firmaları da itiraf etmektedir.

AKP bu sebepten dolayı, koalisyonların kurulmamasının tek sebebini MHP olarak göstererek , önlenemez yükselişimizin önüne kesmeye çalışmak için algı operasyonları yaratmaktadır.

Eğer ki 2 Kasım sabahı Türkiye, yine AKP hükümetinin 1. parti olduğu bir tabloyla karşılaşırsa, sadece Taşköprü ilçemize değil belki de tüm ilçelerimize şehit haberleri gelmeye devam edecektir.

Şehitlerimizin üzerinden prim yapmakla suçladıkları Milliyetçi Hareket Partisi; ülkenin geleceğidir, ülkenin sigortasıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi sonsuza dek var olacak ve bu vatanı da böldürmeyecektir.

PKK'nın meclisteki siyasi uzantısı olan HDP'nin ilimiz tarihinde ilk kez, şehrimizden milletvekili adayı çıkartmasının temeli de AKP Hükümetinin beceriksizliği ile sonuçlanan Çözüm Süreci'nin başlaması olmuştur.

MHP'nin koalisyonda olduğu dönemlerde sıfır olan terörün, AKP'nin tek başına iktidara geldiği günden beri verdiği tavizler sebebiyle artması , inkar edilemez bir gerçektir.

PKK'nın meclisteki siyasi uzantısı olan HDP , 7 Haziran seçimlerinde aday olan 3 adayını da değiştirmiştir. İlimizde aday göstererek , iç savaşı körüklemek istemektedirler.

Öte yandan , AKP'ye her seçimde en yüksek oyu veren ilçemiz olan Tosya'nın adayını da listelerine almayarak, en büyük ilçemiz olan Tosya halkına büyük yanlış yapmışlardır.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Tosya ilçemizin önemi göz ardı etmeyerek, AKP gibi her seçimde 3.sırayı vermek yerine , listemizde 2.sıradan yer verdik.

Tosya halkımız da bunu gözardı etmeyerek, artık partimize gereken desteği vererek, Milliyetçi Hareket Partisi'ni 1.parti yaparak, ilçelerinden 1 milletvekilini meclise göndereceklerdir.

İnşallah 1 Kasım'da Kastamonu halkımız da, yolsuzluk yapan bakanları aklayan komitenin başkanını ve kendi ilçesinde büyük tepkilerle karşılaşan kişiyi 1. sıradan milletvekili adayı gösteren AKP'ye sandıkta bir cevap verir.

Bu vesileyle yine hergün ne yazık ki şehit haberleri almaktayız. Buradan şehit olan tüm askerlerimize, polislerimize ve sivil halkımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına da başsağlığı diliyorum.