Milletvekili Çelik, İhsangazi'de vatandaşlara seslendi

AK Parti Milletvekili Metin Çelik, İhsangazi ilçesinde vatandaşlara seslendi.

  • 384
Milletvekili Çelik, İhsangazi'de vatandaşlara seslendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Haziran’da Kastamonu olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partimize güçlü bir destek vermeliyiz diyen Çelik; AK Parti döneminde tüm Türkiye’de olduğu gibi Kastamonu’da da büyük yatırımların hayata geçirildiğini ifade etti.

"AK Parti döneminde Kastamonu’ya büyük hizmetler yapıldı. Türkiye’de AK Parti’ye kadar sadece 80 yılda 6 bin kilometre bölünmüş yol yapılmış. Biz 15 yılda 25 bin kilometreye taşıdık. AK Parti öncesi Kastamonu’da 47 kilometre bölünmüş yol vardı şimdi 330 kilometreye ulaştı. Türkiye’de 4 katına çıkarken Kastamonu’da 7 katına çıktı. Bu bölünmüş yollar sıcak asfalt yapılıyor. Ey muhalefet sen iktidar olduğunda, ey CHP sen iktidar olduğunda bu memlekete ne kazandırdın? Bu millete ne kazandırdın da bugün ne vaat ediyorsunuz? Biz lafa değil icraata bakarız. Bizim milletimiz kendi refah seviyesini ve yaşam kalitesini yükselten Ak Parti’ye 24 Haziran’da daha büyük destek verecektir" dedi.

Hayata geçirilen gölet, baraj projeleri hakkında ve alt yapı yatırımları hakkında bilgiler veren Çelik; “Kastamonu’nun içme suyu sorununu çözecek ve 70.000 dekar araziyi suyla buluşturacak olan Kırık Barajı projesini AK Parti hayata geçirdi. Sevindik Göletini Ak Parti yaptı. İhsangazi Kastamonu yolu eskiden çok kötüydü, ulaşım zordu. Şu anda yapılan yolla Merkeze en yakın ilçe oldu. Devamını Araç'a kadar 100 Milyon TL'lik yatırımla kim yapıyor? Tabii ki Ak Parti? Yaparsa yine AK Parti yapar. Türkiye’de nasıl TOKİ eliyle konutlar yaptıysak, Kastamonu’da da 3 binin üzerinde konut yaptık. Şu anda İhsangazi'de, Merkezde ve bir çok İlçemizde ucuz ve yüksek standartta TOKİ konutları yapılmaya devam ediyor. İktidara geldiğimizde 6 ilde doğalgaz vardı. Şu anda 78 ilde var. Kalan 3 ilde İnşallah yıl sonuna kadar doğalgaz ile tanışacak. Kastamonu Merkez, Tosya, Seydiler, Taşköprü ve Devrekani ilçelerimize doğalgazı getirdik. Başbakanımız son mitingimizde Kastamonu’nun kalan tüm ilçelerini önümüzdeki hizmet döneminde doğalgaz ile buluşturacağız dedi. Bunun için 24 Haziran’da partimize ve cumhurbaşkanımıza sizlerden güçlü bir destek istiyoruz.''

"BUNLAR SADECE BOŞ KONUŞURLAR"
10 yılda Kastamonu’da sosyal yardım anlamında 500 milyon TL sosyal yardım yapıldı. AK Parti’ye kadar sosyal devlet sadece Anayasa’da yazardı. Bunu gerçeğe dönüştüren Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarıdır. 2002 'de 65 yaş maaşı sadece 24 TL idi. Şu anda bu rakamı 500 TL'ye, tam 21 katına çıkardık. 600 binin üzerinde vatandaşımız bu maaşı alıyor. Tarım Bağ-Kur emeklisinin maaşı sadece 66 TL idi. Karşılığı sadece 40 dolardı. Şu anda en düşük Tarım Bağ-Kur emeklisinin maaşı 1000 TL, karşılığı 200 Doların üzerindedir. Tarımsal üretimde Türkiye, Avrupa’da 1’inci dünyada ise 7’inci ülkedir. Kastamonu’da son üç yılda 800 çiftçimize 30’ar bin TL hibe verdik. Bu sayede Genç çiftçilerimiz kendi işletmelerini kurdular ve istihdam sağlandı.Toplamda Kastamonu'da 3 yılda 800 çiftçimize 25 milyon TL hibe veriyoruz. Bunu Ak Parti’ye kadar kim yaptı? Bunlar sadece boş konuşurlar. İcraata geldi mi yok.

Kanal İstanbul’u ve Yerli Otomobil Fabrikası’nı durduracağım diyen Muharrem İnce’ye benim İhsangazi'li, hemşehrilerim müsaade etmez. Bunlar İstanbul'a 70 li yıllarda köprü yapılacağı zaman eylem yapanlarla aynı zihniyettedirler. Ilgaz Tüneli’ni yapacağız dediğimizde ne gerek var diyenlerdir.

"EN GÜZEL CEVABI 24  HAZİRAN'DA SİZLER VERECEKSİNİZ"
15 Temmuz’da sizin seçtiğiniz Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Meclisimize darbe yapmaya kalkıştılar. Bunların bugün ağızlarına almadıkları FETÖ bunu yapmaya kalktı. Bunlar kontrollü darbe dediler. Bugün FETÖ ile PKK ile ilgili hiçbir şey söylemiyorlar. Nasıl mücadele edeceklerini söylemiyorlar. Seçim beyannamelerinde de bunlarla ilgili hiç bir şey yer almıyor. Siz bunlara en güzel cevabı İnşallah 24 Haziran'da vereceksiniz” dedi.