'Milletvekilliğini noktaladım'

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, milletvekilliğini noktaladığını söyledi.

  • 3599
'Milletvekilliğini noktaladım'

Okul Sporları Taekwondo Gençler Grup Müsabakaları dolayısıyla Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan Köylü, milletvekilliğini noktaladığını söyledi.

Doğa Kültür Köyü Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Milletvekili Hakkı Köylü, Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin'e, "Başkanımız 20 yıldır federasyon başkanı, bende 20 yıldır milletvekiliyim. Ben burada noktaladım. Hocam devam ediyor." dedi.

'Milletvekilliğini noktaladım'

"Taekwondoda dünya üzerinde belli bir yerimiz var"

Bu akşam beraber olmaktan mutlu olduğunu ifade eden Hakkı Köylü, "Hocamla epeyce konuştuk. Kendisi 20 yıldır Taekwondo Federasyonu Başkanı, ben de 20 yıldır milletvekiliyim. Ben burada noktaladım, hocam devam ediyor. Devam etmesini de canı gönülden isteriz, eksik olmasın çok değerli bir hocamız, değerli başkanımız. Taekwondoda gerçekten dünya üzerinde belli bir yerimiz var. Avrupa'da tam tepedeyiz, dünyada da biraz aşağısındayız ama yukarı çıkacağımıza da inanıyorum. Taekwondo gibi ferdi sporlarda sporcularımız çok edepli, ahlaklı, saygılı. Bu tabii ki yetişmeye bağlı. Aileden başlar, hocaları yetiştirir ve sahaya gelirler." dedi.

'Milletvekilliğini noktaladım'

"Her türlü yardım edeceğiz"

Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü şöyle devam etti:

"Başkanımızla görüştük. Amatör sporlara elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya karar verdik. İnşallah Kastamonu'da bu potansiyel var. Ben sizlere geldiğiniz ve katıldığınız için çok teşekkür ediyorum. Sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum. İnşallah onlar her zaman olduğu gibi yine bayrağımızı göndere çekecekler. Türk milletinin yüzünü ak edecekler. Türk milleti dediğimiz bu millet sıradan bir millet değil. Bakın büyük bir deprem oldu. Büyük bir felaket. Dünyada hiçbir millet bu kadar bu işin üstüne düşmez. Bu kadar yardıma koşmaz mümkün değil. Nereye giderseniz gidin hiçbir millet yoktur ki bu kadar varını yoğunu ortaya koysun, insanlara yardım etsin. O halde daha kaybetmediğimiz muhafaza ettiğimiz çok güzel değerlerimiz var."