'Modern Galericiler Sitesi yapacağız'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, galericileri ziyaret ederek, modern bir galericiler sitesi yapacağını söyledi.

  • 923
'Modern Galericiler Sitesi yapacağız'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş, galericileri ziyaret edip, beklentilerine, sorunlarına ilişkin görüş alışverişinde bulundu, çözüm önerilerini anlattı.

Ziyarete ilişin açıklama yapan Babaş, şunları söyledi:

"Çocuklarımıza marka bir şehir bırakmayı hedefliyoruz"

Babaş, "Seçim çalışmalarımızda vatandaşlarımızın hane hane kapılarını çalıp hasbihal ediyoruz. Çarşımızı pazarımızı esnafımızı ziyaret edip sorunlarını beklentilerini dinliyoruz. Gençlerin ufkumuzu açan fikirlerini hayata geçirmeye, kenti onlarla yönetmeye önem veriyoruz. Kadınların üretkenliği, bilgisi, yetenekleri, iş hayatında var olma çabaları bizleri yüreklendiriyor. Çocuklarımız en büyük motivasyon kaynağımız, onların aydınlık geleceğine hizmet etmek enerjimizi arttırıyor. İnsanımızla çok güçlü bağlarımız, iletişimin ötesinde gönül köprümüz var. Birbirimizi iyi tanıyoruz. Seçim çalışmalarına, 'Gönül Belediyeciliği' ilkemizden, 'Gerçek Belediyecilik' vizyonumuzdan bakıyoruz. Sorunları nasıl çözeceğimizi, insanımızın hayat kalitesini nasıl yükselteceğimizi, şehrimizi nasıl geliştirip güzelleştireceğimizi paylaşıyoruz. Demokrasinin gereği, seçimin doğası elbette rekabettir. Bu yarış, hizmet ve eserlerin, projelerin yarışı olsun istiyoruz. Yerel seçimler her ne kadar siyasi bir süreç olsa da seçmen, siyasi eğiliminden öte kim daha iyi yönetir, şehrimizi kim bir adım öteye taşır, söylediklerini yapabilir mi? Biz bu bakış açısı ile çalışıyoruz, Kastamonu’muza halkımıza karşı sorumluluklarımız var. Çocuklarımıza refah içinde, huzurlu, mutlu, çağdaş, hem ülkemiz de hem de dünyada örnek, marka bir şehir bırakmayı ulvi bir görev ve sorumluluk olarak görüyor ve bu bilinçle çalışıyoruz. Boşa geçen her zaman ziyandır dolayısıyla boş lafa, suni gündem yaratma çabalarına harcayacak vaktimiz de enerjimiz de yok." diye konuştu.

'Modern Galericiler Sitesi yapacağız'

"Modern bir Galericiler Sitesi yapacağız"

Babaş, "Galerici esnafımız ile birlikte modern standartlarda, müşterilerin kaliteli hizmet alacağı, otoparkından yoluna her şeyi ile dört dörtlük bir Galericiler Sitesi yapacağız. Tabi istişare ederek esnafımızın da taşın altına elini koyduğu bu siteyi ortaklaşa yapacağız. Siteyi hizmete açtıktan sonra şehrin içindeki galeriler de taşınacak. Biz bir proje hazırladık hepsini bir araya toplayabileceğimiz gibi birde şehrin güney tarafına yapabiliriz. Bu konuda karar esnafımızın onların kararı bizim için çok önemli. Mevzuatlar çerçevesinde esnafımızın talebine göre doğrusu neyse onu yaparız. Doğrudan geri adım atmayacaksın, yanlıştan da dönmeyi bileceksin. Bugüne kadar ne söylediysem yaptım, yapamayacağım sözü de vermedim. Seçim kampanyamızın öne çıkan 'Tahsin Başkan Yapar' bir slogandan öte bizim belediyecilik ilkemizdir.

Galerici esnafımızla ve yönetimi ile ortaklaşa modern bir Galericiler Sitesi yapacağız. 31 Mart'ta bize gösterecekleri teveccühe inanıyorum.

Her vatandaşımızın huzur, güven ve refah içinde yaşayacağı modern bir 'Kastamonu İçin Kökten Belediyecilik' vizyonumuzla, azimle, inançla, heyecanla biz hazırız." diye konuştu.