Muhtarın baba acısı

Oğul Köyü Muhtarı Ünal Gedik'in baba acısı! Gözyaşları sel oldu.

  • 2563
Muhtarın baba acısı

Kastamonu Merkez Oğul Köyü Muhtarı Ünal Gedik'in babası Hacı Mehmet Gedik (74) hakkın rahmetine kavuştu.

Bugün Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak Oğul köyündeki evinin önüne getirilen Hacı Mehmet Gedik için akrabaları ve köylülerinden helallik alındı.

Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hacı Mehmet Gedik'in cenazesi gözyaşları arasında Oğul köyünde bulunan aile kabristanlığında defnedildi.

Muhtarın baba acısı

Oğul Köyü Muhtarı ve Kastamonu Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi olan Ünal Gedik'i sevenleri yalnız bırakmazken cenaze törenine, AK Parti Milletvekili Halil Uluay, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, TAŞİKO ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sarıahmetoglu, Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Tiryaki, Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Yapıcıoglu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Dursun Ergin, İYİ Partili İş Adamı Ahmet Katar, şoför meslektaşları, muhtar arkadaşları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Oğul köyü sakinleri katıldı.

Muhtarın baba acısı

Cenaze sonrası taziyeleri kabul eden Oğul Köyü Muhtarı Ünal Gedik, komşusu ve babasının çocukluk arkadaşı Metin Sarımehmet'in taziyesi sırasında duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı.

Akın Medya yayımladığı taziye mesajında, "Başta Oğul Köyü Muhtarı Sayın Ünal Gedik ve ailesinin acısını paylaşıyoruz. Değerli büyüğümüz merhum Hacı Mehmet Gedik amcamıza da Allah rahmet diliyoruz. Mekanı cennet olsun. Gedik ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz." ifadelerini kullandı.