MÜSİAD'dan, Karahasan'a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi tarafından, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan'a nezaket ziyaretinde bulunuldu.

  • 547
MÜSİAD'dan, Karahasan'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oğuz Fındıkoğlu başkanlığındaki ziyarete yönetim kurulu ve üyelerinden Numan Ovalıoğlu, Fırat Barut, Ahmet Sönmez, Ayhan Efe, Nihat Altın, Cengiz İnce, İlhan Pehlivan, İlhan Uhray, Ömer Doğru, Sabit Tavil ve MÜSİAD Kastamonu Şube Müdürü Mehmet Atlamaz iştirak ettiler.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan ziyaretlerinden dolayı MÜSİAD Kastamonu heyetine teşekkürlerini sundu.

Kastamonu’da yapılan çalışmalar ve 2016 yılı projeleri hakkında bilgi veren Genel Sekreter Karahasan, İl Özel İdare olarak mesai mefhumu gözetmeksizin Kastamonu’nun her karış toprağında hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

MÜSİAD Kastamonu Şube Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ise, İl Özel İdaresi’nin Kastamonu’ya kazandırdığı büyük projeleri ve verdiği hizmetleri takdirle karşıladıklarını belirterek, MÜSİAD olarak Kastamonu’nun ekonomi çarklarını daha hızlı çevirmek için gayret gösterdiklerini kaydetti.

Fındıkoğlu, Türkiye’nin hızla ilerleyen bir şehri olarak, bu süreçte Kastamonu’da da bu ivmeye uyum sağlanması için çalışmalar sarf ettiklerini söyledi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)