Öğrenciler şehitler için Hatim-i şerif okudu

İstanbul Beşiktaş'ta ve Kayseri'de yaşanan hain saldırıda şehit olan polis ve askerler için Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrenci, idareci ve öğretmenleri tarafından 25 adet Hatim-i Şerif okundu.

  • 1294
Öğrenciler şehitler için Hatim-i şerif okudu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehitler için öğrenciler Hatim-i Şerif okudular. İstanbul Beşiktaş’ta ve Kayseri’de yaşanan hain saldırıda şehit olan polis ve askerler için Tosya Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrenci, idareci ve öğretmenleri tarafından 25 adet Hatim-i Şerif okundu. Öğrenci ve eğitimcilerle birlikte vatandaşlarında katıldığı Hatim Duasında çocuklar Kur’an-ı Kerim ve kaside okudu. Kur’an-ı Kerim ve kasidelerin ardından Okul Müdürü Mehmet Karadağ tarafından Hatim Duası yapıldı. Okunan Hatmi Şerifler hain saldırılarda şehit olan polis, asker, 15 Temmuz Şehitleri ile tüm şehitlerin ruhlarına hediye edildi.

Öğrenci ve öğretmenler tarafından okunan Hatmi Şerifin kendilerini duygulandırdığını belirten vatandaşlar, “Hain saldırı milletçe hepimizin yüreğini yaktı. Biz her zaman tek millet olduk, tek yürek olduk. Millet olarak birlik olduğumuzu, her zaman vatanımıza sahip çıktığımızı 15 Temmuz gecesi ispatladık. Hain saldırının ardından polisimizin yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız hocalarıyla birlikte şehitlerimiz için 25 adet Hatmi Şerif okumuşlar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu bizim birliğimizin göstergesi. Milletimiz birlik ve beraberlik içinde her olayın üstesinden gelecek, hiçbir haine fırsat vermeyeceğiz” şeklinde duygularını dile getirdiler.