Özel gereksinimli çocuklar yarıştı

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında özel gereksinimli çocuklar atletizm yarışmaları düzenlendi.

  • 1214
Özel gereksinimli çocuklar yarıştı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Özel Gereksinimli Çocuklar Atletizm Yarışmaları, Merkez Spor Salonu’nda düzenlendi.

Kastamonu’da özel eğitim kurumlarında eğitim gören çocukların katılımıyla düzenlenen atletizm yarışmaları renkli görüntülere sahne oldu.

Özel gereksinimli çocuklar yarıştı

Düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Çetin Kılınç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Spor Şube Müdürü Erdun Mutlu, Şube Müdürü, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu, Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kastamonu Şube Başkanı Hüseyin Mahmutoğlu, okul müdürleri, öğretmenler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri katıldı.

Özel gereksinimli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak, sosyal yaşantılarına katkıda bulunmak ve farkındalığı arttırmak için yürütülen çalışmalara katkı ve destek olmak için düzenlenen etkinlikte öğrencilerin sunmuş olduğu performans, veliler ve etkinliği izleyenler tarafından büyük alkış aldı.

Etkinlikte çocukların kontrollü bir şekilde eğlenceli atletizm ile keyifli vakit geçirmeleri sağlandı.