Adem Yaman, Aday Adaylığından Çekildi

2014 Yerel Seçimlerinde MHP'den Kastamonu Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Adem Yaman, aday adaylığından çekildiğini söyledi.

  • 1076
Adem Yaman, Aday Adaylığından Çekildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ADEM YAMAN, ADAY ADAYLIĞINDAN ÇEKİLDİ

(İHA) - 2014 Yerel Seçimlerinde MHP’den Kastamonu Belediye Başkanlığı'na aday adaylığını açıklayan Adem Yaman, aday adaylığından çekildiğini söyledi. 

Kastamonu Belediye Başkan aday adayı Adem Yaman, MHP İl Başkanlığı'nda düzenlenen İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu toplantısında yaptığı açıklamada, “Kastamonu Belediye Başkan Aday Adaylığımdan Milliyetçi Hareket Partisi kazanımları lehine feragat ediyorum” dedi.

MHP çatısı altında hiçbir zaman makam ve mevki hırsı olmadığını ve bundan sonra da olmayacağını vurgulayan Adem Yaman, yeni MHP İl Başkanı İlhan Engin ile arasındaki akrabalık ilişkilerinin adaylığı üzerinde yanlış anlamalara meydan vermesi için adaylıktan çekildiğini kaydetti.

Yaman, “Bundan sonra belediye başkan aday adayı ya da adayı olarak partim için ne yapacaksam söz verdiğim gibi önümüzdeki yerel seçimlerde ve diğer tüm parti çalışmalarında geçmişte ve her zaman olduğu gibi partimin bana ihtiyacı olduğunda veya beni görevlendirdiğinde tüm özverimle çalışacağımdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.