Ak Gençlik, Öğretmenlerin gününü kutladı

Ak Parti Kastamonu İl Gençlik Kolları, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Aytaç Eruz Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

  • 1271
Ak Gençlik, Öğretmenlerin gününü kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kalaf ve Yönetim Kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette Aytaç Eruz Anadolu Lisesi öğretmenlerinin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı ve karanfil takdim edildi.

Tüm eğitim camiasının Öğretmenler Gününü kutlayan Ak Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kalafat; "Eğitim ordumuz, kendilerine emanet edilen çocuklarımıza büyük bir titizlik içinde sahip çıkıyor. Öğrencilerine, millet olmanın önemini, bağımsızlık, barış ve adaletin faziletlerini örnek olarak aşılıyorlar. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize en iyi imkanları oluşturmak için gayret içindeyiz. İyileştirmeler takdire değerdir ancak eğitim alanında elde edilen hiçbir gelişmeyi yeterli göremeyiz. Her zaman daha iyisini hedefleyerek; çok daha iyi şartlar için mücadele edeceğiz. Öğretmenlerimizin de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarında da üstün gayret ve yüksek bilinç içerisinde olacaklarına yürekten inanıyorum. Bu vesile ile görevi başında şehit olan öğretmenlerimizi saygıyla ve minnetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum" dedi.