Ak Partili Demir'den CHP'li Bıyıklı'ya sert yanıt

Kastamonu Milletvekili Murat Demir, CHP İl Başkanı Muzaffer Bıyıklı'nın açıklamalarına cevap verdi.

  • 4476
Ak Partili Demir'den CHP'li Bıyıklı'ya sert yanıt
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Demir; "Öncelikle CHP İl Başkanı Sayın Bıyıklı yaptığım paylaşımlardan rahatsız olmuş. Kendisi benim muhatabım değil, cevap vermekte aslında gerekmez. Ama madem bir şeyler söylememi istiyor bizde söyleyelim.

Sayın Başkan, benim saldırgan ve kavgacı olduğumu söylemiş, şımarıklığımdan bahsetmiş. Bakın Sayın Bıyıklı; yaşınıza hürmet ederim. Ama konuşma üslubunuz da haddinizi aşarsanız gereken cevabı da fazlasıyla veririm. Ve her lafın altında ezilirsiniz. Sizin şahsın da hiç konuşmadım. Murat Demir’i tanıyan tanıyor, siz tanımasanız da olur. Nasıl seçim kazandığımıza  gelince canla başla söke söke kazandık. Şunu unutmayınız ki, yıllarca karşınızda mütevazi vekiller görmüş olabilirsiniz, fakat Murat Demir her ne kadar mütevazi ise de haddini aşana had bildirecek, yeri geldiğinde de kavgacı biri olmaktan çekinmeyecektir.

Sayın Başkan, birine laf etmek için o kişiyi iyi analiz etmenizi tavsiye ederim. Ben ve ailem Kastamonu aşığıyız. Ya siz? Bak size bir şey hatırlatayım. Bu Murat Demir 1972 doğumlu bu zamandan günümüze kadar CHP yaptıklarının “tabi ki ne yaptıysanız!” belki iki katı yatırım yapmıştır. Daha siyasete girmeden toplam 6 milyona yakın Üniversite, Sağlık Ocağı, Cami, Okul, yoksula konut vs. gibi yardımları seve seve yapmış bir ailenin mensubuyum. O yüzden Murat Demir’i ağzınıza alırken dikkat etmelisiniz ve hatta Kastamonu’ya yaptıklarından dolayı teşekkür etmelisiniz. Mecliste konuşmalarımı incelemiş bu konuşmalarıma göre maaşımı değerlendirmişsiniz. Yaşınıza saygım var. Aynı yaşlarda olsak çok farklı cevap verirdim size. Yine de Meclis kürsüsü saygın bir yer. O kürsü boş laf etme yeri değil, sizin bu şekil yaklaşımınıza da şaşırmadım. Çünkü siz CHP’liler o kürsü de boş laf etmeye Ülkemiz için çıkacak kanunların önünü kesmeye ve kürsüyü işgal etmeye çok meraklısınız. Biz ise boş laf yerine iş yapmanın derdindeyiz. Maaş meselesine gelince benim maaşa hiç ihtiyacım yok. Kaldı ki yoksula ve ihtiyaç sahibine yardım edebilmek için maaşım kadar her ay ilave harcama yapıyorum.

Sayın Bıyıklı Murat Demir’i iyi tanıyın. Sizin Kastamonu’luğunuzun yanında belki 100 kat daha Kastamonu’luyum. Bunca yıl ne verdiniz Kastamonu’ya. Bir de utanmadan sıkılmadan konuşuyorsunuz.

Ben hiçbir zaman kendi yaptıklarımdan dolayı ortaya çıkmadım. Benim için AK Parti ne yaptıysa ona bakar onunla övünürüm. Ilgaz gibi, Hastane gibi, Kırık Barajı gibi, 14 yılda 310 km bölünmüş yollar gibi projelerle gurur duyar övünürüm. Kaldı ki benimle ile ilgili değerlendirmeyi siz yapamazsınız. Haddiniz değil. Bunu hafızanıza iyi not edin. Bu değerlendirmeyi Kastamonu halkı yapacak ve yapıyor da. Anlaşılan CHP benim olmamdan çok rahatsız. Ben de sizin bu rahatsızlığınızı bildiğimden dolayı uzun yıllar Kastamonu Milletvekili olmayı düşünüyorum. Çünkü siz rahatsız iseniz ben doğru yoldayım.

Bakın Sayın Bıyıklı ben işime bakıyorum. Ne yaptığımı hem ben biliyorum hem de halkımız biliyor. Bu vekilliği de sadece hizmet için yapıyorum. Yatırımcı konusunda ise sizin dünyadan haberiniz yok. CNC tezgâhı üretecek ilk yatırımcının arsa tahsisini yaptık ve yatırımların devamı gelecek. Kaldı ki Murat Demir tek başına hareket etmiyor. Biz AK Partili 3 vekiliz. El ele verip daha çok iş yapacağız. Ama siz sadece bakacaksınız.

Bir şey daha hatırlatayım. Kimsenin kalbini kırmak gibi bir düşüncem yok. Ama bana akıl vermek ve yol göstermek, uyarmaya kalkmak bir CHP İl Başkanının haddine değil. Sizin karşınızda öğrenciniz yok. Ülkemize 15 yıldır yöneten AK Partinin bir Milletvekili var. Bence üslubunuzu buna göre ayarlayın.

Gerçi şaşırılacak bir durumda yok. TBMM Anayasa çalışmalarındaki CHP’nin çirkin yüzü demek ki her yerde var. Çamur atmak, bilmeden yorum yapmak sizin için gayet normal. Ama az kaldı. Bu halk sizi ebedi olarak hak ettiğiniz yere gönderecek. Asla bir daha iktidar olamama konusundaki korku, tedirginlik ve çırpınışlar size çare olmayacaktır.

Bu makam ve mevkiler gelip geçicidir. Tabi ki kimileri yaptıkları ile anılacak ve tarihe altın harflerle kazınacak, kimileri de CHP gibi tarihin derinlerine gömülecek." dedi.