Babaş'ın Kırık Barajı Israrı Sürüyor

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kırık Barajı'nın 2015 yılı programına alınabilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

  • 514
Babaş'ın Kırık Barajı Israrı Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TAHSİN BABAŞ’IN KIRIK BARAJI ISRARI SÜRÜYOR

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA) - Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kırık Barajı’nın 2015 yılı programına alınabilmesi için çalışmalarını hızlandırdı.

Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kırık Barajının bir an önce yatırım programına alınabilmesine yönelik ısrarını sürdürdü. Kırık Barajı hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştükten sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da konuyu aktaran Başkan Babaş, Kırık Barajı’nın 2015 yılı programına aldırabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Başkan Babaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu ile yaptığı görüşmelerde Kırık Barajı’nın programa alınmaması durumunda projenin sürüncemede kalacağını belirterek, ayrıca Kastamonu’nun önünün kapanacağını söyledi. Projenin Kastamonu’nun için hayati önem taşıdığını anlatan Başkan Babaş, “Şehrin önünün açılabilmesi için projenin en yakın zamanda hayata geçirilmesi gerekiyor. Aksi taktirde şehrin önü kapalı kalacak. Bu proje hayata geçirilinceye kadar başka bir talebimiz yok” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu başta olmak üzere bakanlarla da konuyu görüştüğünü ve yakından takip ettiğini vurgulayan Başkan Babaş, “Başbakan Ahmet Davutoğlu ile yaptığımız görüşmede bir kez daha Kırık Barajı talebimizi kendisine ilettik. Bu projenin sürüncemede kalması Kastamonu’nun önünü kapatıyor. Şehrin önünü açmamız lazım, ayrıca hemşerilerime sözüm var. Kırık Barajı, bir an önce yatırım programına alınsın. Biz klasik belediyecilik hizmetlerini zaten layıkı ile yerine getiriyoruz. Bu proje hayata geçene kadar sizden başka bir talebim yok” diye konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş’ın talebini değerlendireceklerini belirterek, 2015 yılı programına alınabilmesi için gerekli desteği vereceğini kaydetti.