Bozkurt'lu 600 kişiden MHP Genel Merkezine ziyaret!

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, yaklaşık 600 kişilik Bozkurt'lu heyetle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti.

  • 563
Bozkurt'lu 600 kişiden MHP Genel Merkezine ziyaret!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maşalacı şunları kaydetti; "Milliyetçi Hareket Partisi Bozkurt İlçe Teşkilatımızla birlikte MHP Genel Merkezinde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyi ziyaret ettik. Ziyaretimiz Bozkurt'lu hemşehrilerimizin katılımıyla yaklaşık 600 kişilik bir heyetle gerçekleşti.

Yapılan ziyarette Sayın Genel Başkanımız, ülke gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Toplantıya katılan heyet ilçe ile ilgili eksiklikleri ve sorunları içeren taleplerini dosya halinde Sayın Genel Başkanımıza sundu ve her daim liderimizin yanında olduklarını dile getirdi.

Gerçekleşen ziyaretten çok memnun kaldığını belirten Sayın Genel Başkanımıza heyet tarafından hediyeler takdim edilerek toplantı sona erdi.

Şahsım ve Teşkilatım adına MHP ilçe teşkilatımıza, belediyemize ve bizi yalnız bırakmayan Bozkurt'lu hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın. Sayın Genel Başkanımıza uzun ömürler versin."