Gülşen'den Seçim Öncesi Partililere Uyarı

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, yerel seçimler öncesi partilileri uyararak, 'Hiç kimse, dedikodulara itibar etmesin' dedi.

  • 593
Gülşen'den Seçim Öncesi Partililere Uyarı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

- GÜLŞEN’DEN SEÇİM ÖNCESİ PARTİLİLERE UYARI 

- AK PARTİ KASTAMONU MİLLETVEKİLİ MUSTAFA GÖKHAN GÜLŞEN: 
- “HİÇ KİMSE, DEDİKODULARA İTİBAR ETMESİN”

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, yerel seçimler öncesi partilileri uyararak, “Hiç kimse, dedikodulara itibar etmesin” dedi. 

Gülşen, partisinin İl Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Şerife Bacı Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonu’nun büyük bir değişim içerisinde olduğunu belirterek, “2014 yerel seçimlerde Kastamonu merkez ve tüm ilçelerinde milletin hizmetine talibiz. Bizim bütün işimiz, milletin gözüne girecek duasını alacak hizmetler yapabilmektir. Bunu yapabildiğimiz sürece kendimizi başarılı addediyoruz. Yaptığımız anket çalışmalarında milletimizin teveccühü artarak devam ediyor. Biz vefakar cefakar Kastamonu halkına hizmetkar olmak istiyoruz. Onların hassasiyetlerini gözeterek hizmete devam edeceğiz” dedi.

MİLLETİN KARDEŞLİĞİNİ ZEDELEYECEK HİÇBİR ADIM ATMADIK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat açıklayacağı Demokratikleşme paketi konusunda kendilerine sıkça sorular sorulduğunu açıklayan Gülşen, şöyle konuştu: “AK Parti, 11 yıldır milletin kardeşliğini zedeleyecek hiçbir adım atmadı. Biz bu güne kadar her attığımız adımı milletin kardeşliği için attık. Başbakanımızın açıklayacağı paket yine milletimizin kardeşliği için ama daha özgür bir Türkiye’de yaşamak için olacaktır. Bu paket milletin hassasiyetlerine rağmen bir paket olmayacaktır”

HİÇKİMSE DEDİKODULARA İTİBAR ETMESİN

Seçim sürecinde dedikoduların bol olduğu dönemlerden geçeceklerini aktaran Gülşen, “Bizim hiç söylemediğimiz şeyler sanki biz söylemişiz gibi gösterilebiliyor. Bu konuda dikkatli olmamız gerekiyor. Devamlı irtibat halinde olmalıyız. Bize soramayacağınız hiçbir şey olmasın ama karışıklığa fırsat verecek bu dedikodulara asla itibar etmeyin. Herkesin demokratik bir şekilde aday adayı olabileceği bir dönemi güzel bir şekilde atlatmalıyız” ifadelerini kullandı.

DEVLET HASTANESİ, 6 AY İÇERİSİNDE İHALE EDİLECEK

Kastamonu’ya yapılması planlanan yeni devlet hastanesinin TOKİ’den alınarak kamu özel ortaklığıyla yapılacağını ifade eden Gülşen, Sağlık Bakanlığı bünyesinde devlet hastanesinin 6 ay içerisinde ihale edileceğini belirterek, 2 yıl içerisinde de tamamlanmasının planlandığını söyledi.

TIP FAKÜLTESİ İÇİN STK’LARLA GÖRÜŞECEĞİZ

Hacettepe Üniversitesi Kastamonu Tıp Fakültesi’nin kaplumbağa hızında ilerlemesi nedeniyle Ankara’ya Vali Erdoğan Bektaş ile birlikte bir ziyaret gerçekleştirdiklerini açıklayan Gülşen, “Hacettepe Üniversitesi rektörü, Tıp Fakültesinin kısa sürede olmayacağını en erken 2018 büyük ihtimalle de 2020 yılında faaliyete girebileceğini söyledi. Bunun üzerine bizde önümüzdeki hafta sivil toplum örgütleri ağırlıklı bir toplantı yapacağız ve onların görüşlerini alacağız. Hacettepe’yi beklersek çok fazla zaman kaybedeceğiz endişemiz var” diye konuştu.

TÜM BELEDİYELERE TALİBİZ

Önlerinde yoğun ve tempolu bir sürecin başladığını belirten AK Parti İl Başkanı Av. Metin Çelik, “Biz zaten hiçbir zaman durmadık. Ama kritik bir aday adaylığı süreci başlıyor. Bu süreci hep birlikte birbirimizi kırmadan dökmeden geçireceğiz. Partimizi 2014 yerel seçimlerde en üst düzey oy oranıyla birinci parti yapacağız. Bu kapsamda tüm belediyeleri alacağız” dedi.

AK PARTİ’NİN HİZMETLERİNİ MUHALEFETTE KABUL EDİYOR

Yerel seçimler yaklaşırken sanal tartışmaların yaşandığını aktaran Çelik, “Gerçeklerle ilgisi olmayan bir takım laflar söyleniyor. AK Parti, 11 yıl içerisinde Türkiye’ye büyük hizmetler yaptı. Bunu diğer muhalefetteki arkadaşlarda kabul ediyor fakat basının karşısına geçtikleri zaman farklı konuşup ufacık konuyu büyüterek dağlar gibi bir sorun haline getiriyorlar. 2002 yılına kadar Kastamonu’da bölünmüş yol uzunluğu 47 kilometredir. Fakat biz, 11 yıl içerisinde 267 kilometreye ulaştık. Kilometre maliyeti yarım milyon lira tutuyor. Bu kadar maliyetli bir çalışmada kısa bir süre içerisinde AK Parti, 5 kat daha arttırarak yaklaşık 210 kilometre üzerine ekledi. 1990-2002 yılları arasında Karayolları Bölge Müdürlüğü Sinop’ta mıydı? O zaman, siz niye yapmadınız. Kaç kilometre yol yaptınız bunun hesabını yapın. Bunlar tamamen milletin kafasını bulandırmaya yönelik sözlerdir. Bunlara kesinlikle milletimizin itibar etmeyeceğini düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

MİLLET, OYLARINI SATACAK KADAR KÜÇÜLMEDİ

AK Parti’nin para dağıtarak oy almaya çalıştığını iddia edenlerin olduğunu belirten Çelik, “Bunun kesinlikle gerçekle bir ilgisi yok. AK Parti’nin bu manada yaptığı sosyal yardımlar, o insanlar haklı olduğu için veriliyor. Kimseye hakkından fazlasını dağıtmıyoruz. Bu manada kime ne veriliyorsa anasının ak sütü gibi helaldir. Bizim milletimizde böyle 3-5 şeye oyunu satacak kadar küçülmemiştir. Kimsenin bu insanları da küçültmeye hakkı yoktur” diye konuştu.

BİZİ ELEŞTİRENLER ÇIKIP KENDİ YAPTIKLARINI AÇIKLASINLAR

AK Parti’nin şimdiye kadar yapığı eserleriyle konuştuğuna işaret eden Çelik, “Bizi eleştirenler acaba hangi eserleri kazandırdı. Seçimlerde verdikleri sözün kaçta kaçını yerini getirmişler. İnanın yüzde 10’unu bile yerine getirmemişlerdir. Zamanı gelince bunların hepsini açıklayacağız. Hani nerede bizim Şehir Parkımız, simülasyonlar. Seçimlerde insanların güvenirliği adına yapılan ama bugüne kadar hiçbir şekilde çivi bile çakılmamış hatta teşebbüs dahi edilmemiştir. Nerede bu projeler. Hani nerede Vakıflardan Yakupağa Külliyesine kadar sokak sağlıklaştırması. Bunların hiçbiri yok. Yapılan sadece Kuzeykent’te bir Pazaryeri. Bırakında onu da yapsınlar artık” ifadelerini kullandı.

BİRBİRİMİZDEN HABERSİZ İŞ YAPMAYACAĞIZ

AK Parti’nin aday adaylığı seçim sürecinin başlayacağını hatırlatan Av. Metin Çelik, bunun kendileri için kritik bir dönem olduğunu belirterek, şunları kaydetti: “Bir teşkilatın teşkilat olduğunu göstermesi adına, kendisini düşünen değil, kendisini milletin gerisine koyan ve partisinin de gerisine koyan bir teşkilat arzuluyoruz. Ben gerçekten sizlerin gözlerinde bu heyecanı, arzuyu, aşkı görüyorum. Bu süreci hep birlikte göreceğiz. Birbirimizden hiçbir şekilde habersiz iş yapmayacağız. İstişareler yapılarak bir adım atılması gerekiyorsa bu adımları hep birlikte atacağız. Kimse istişare yapmadan bu işleri girişmesin. Bizim birinci hedefimiz bırakın Kastamonu’yu Türkiye’de en son aldığımız oy oranının altına asla düşmemek. Bunu yalnız çekemeyen partiler var. AK Parti, bir puan eksik alsında biz bunu nereden yıpratırız bunun hesabı içerisinde olan kesimler var. Biz, buna asla müsaade etmeyeceğiz. Önce kendi içimizdeki birliği sağlayacağız ondan sonra verilen kararlarla gösterilen adaylarla hepimiz bu adaylar etrafında kenetlenip ve yerel seçimleri Kastamonu’da büyük oranlarla kazanacağız”

Konuşmaların ardından Gülşen ve Çelik, partiye yeni katılanlara parti rozeti taktı. Toplantının devamı ise basına kapalı olarak gerçekleştirildi.