Maşalacı "15 Temmuz kahramanları destan yazmıştır"

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, 15 Temmuz nedeni ile mesaj yayımladı.

  • 638
Maşalacı &quot15 Temmuz kahramanları destan yazmıştır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maşalacı; "15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Cumhuriyeti olağanüstü ve gayri meşru bir durumla karşı karşıya kalmıştır.

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinden bir grubun askeri müdahalede bulunmak, yönetimi devralmak istediği görülmüştür. 

Bin yıldır Türkleri Anadolu'dan atmanın hesabını yapan Haçlı zihniyetinin her türlü alçaklığını bertaraf eden Necip Türk Milleti 15 Temmuz 2016 tarihinde bir kez daha kahramanlığını açıkça ortaya koymuştur. 

15 Temmuz FETÖ kalkışması, asırlardır süren saldırı ve habis senaryoların en vahşi, en acımasız türüdür. 

Haçlı zihniyetinin asırlardır ulaşamadıkları emellerini elde etmek için en son başvurdukları sinsi plan ise Türk Milletini kendi topu ve tüfeğiyle vurarak hükumeti düşürmek ve Devleti yıkmaya çalışmak olmuştur. 

O gece; sokaklara inerek kendi halkına namlu doğrultanların, ellerinde Türk devletinin silahları, üzerilerinde Türk ordusunun üniformaları vardı. 

Bu milletin iradesine, meclisine, evlatlarına 1000 yıl biriktirdikleri kinle birlikte kurşun yağdıranlar; karşılarında yıkılmayacak, aşılmayacak, devrilmeyecek bir duvar gördüler. 

Bu duvar; Türk milletinin azim ve kararlılığıydı.

Bu güneşi hiç doğmayacak gibi karanlık ve umutsuz görünen gecede dahi milletimize inanç ve heyecan aşılayan şeylerin başında; şüphesiz Sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli'nin başından itibaren gösterdiği dik duruş gelmektedir.

Milliyetçi Hareket Partisinin Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin çok isabetli bir tanımla daha baştan teşhisini koyduğu üzere; milletçe karşı karşıya kaldığımız bu şeref yoksunu teşebbüs, özü itibariyle bir haçlı saldırısıdır. 

Haçlıyı bozguna uğratacak yegâne çözüm ise hilâlin yani Türkiye'nin, milletiyle ve devletiyle bir ve diri olmasıdır .  

Bunun için de herkese defaatle çağrılarda bulunulmuştur. 

İktidarıyla, muhalefetiyle omuz omuza duran ve milli meseleleri uyum içerisinde çözen bir Türkiye; Pensilvanya'da yeni hayaller kuranların da, Kandil'de gündüz düşü görenlerin de kâbusu olacaktır.

O kanlı 15 Temmuz gecesinin ertesinde Yenikapı Mitingi'yle taçlanan milli direniş ve diriliş ruhu; Sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli'nin kelimeleriyle, tarihin şeref levhaları arasında yerini almıştır. 

15 Temmuz gecesi Türk milletini ayağa kaldıran ruh; Kosova, Niğbolu, Mohaç ve Çanakkale'de cepheye koşturan ruhtan ayrı değildir. 

15 Temmuz'un kahramanları; fethin Ulubatlılarıyla, Niğbolu'nun Doğanlarıyla, Çanakkale'nin Seyit Onbaşılarıyla birlikte anılacaktır. 

Onlar; destanlarımızın kadim kitapların tozlu sayfalarına hapsolmadığını ispat edercesine, bir yeniçağ destanı yazmışlardır. 

Onlar sayesinde, Türk milletinin birlik olduğunda nelere kâdir olduğu yedi düvel tarafından yeniden görülmüştür. 

Türkiye sıkıştığı dar alandan, kıstırıldığı karanlık sokaktan çıkmanın amansız mücadelesini vermektedir. 

Bu mücadele haklı ve saygındır. 

Türklüğe kefen biçen eli ve emeli kanlı güçlerin tezgâh ve oyunları defalarca bozulmuş, buruşturulmuş ve musallat olan bela, bertaraf edilmiştir. 

Millet şanlı mazisini şerefli istikbale taşıma iradesiyle girdiği ölüm-kalım savaşlarından alının akıyla, bileğinin hakkıyla çıkabilmiştir. 

15 Temmuz'da asker kamuflajına giren bir avuç hain tepelenmiştir. 

İstiklalimize göz diken,varlığımıza diş bileyen barbarlar püskürtülmüştür. 

Türk milleti işgali engellemiştir. 

15 Temmuz'da 249 vatan evladımız şehit, 2 bin 193 vatan evladımız ise gazi olmuştur. 

Bu hain kalkışmada kahramanlık destanı yazan Necip Türk Milletine şükranlarımızı sunuyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet ,gazilerimize  acil şifalar dileyerek hepsini minnetle anıyoruz."