MHP'li Maşalacı, İl Sağlık Müdürü'ne yüklendi

MHP Kastamonu İl Başkanı Hacı İbrahim Maşalacı, şehre yeni gelen sağlık müdürünün tanımadığı bir ilde kısa zamanda hangi kriterleri gözönünde bulundurarak hızlı bir şekilde yeni sağlık teşkilatını kurduğu merak konusu dedi.

  • 1285
MHP'li Maşalacı, İl Sağlık Müdürü'ne yüklendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maşalacı; "İlimize ataması yapılan İl Sağlık Müdürü elinin tozuyla yeni ekibini kurdu. Şehrimize ve sağlık camiasına hayırlı uğurlu olmasını isterdik ancak kendi camiasını ayrıştıran bu yapılanma Sayın İl Müdürü için erken doğum sancısı olacaktır diye düşünüyoruz.

Şehrimize Antep’ten gelen sayın müdür tanımadığı bir ilde kısa zamanda hangi kriterleri gözönünde bulundurarak hızlı bir şekilde yeni sağlık teşkilatını kurduğu merak konusu.

Zira çok değil 15 Temmuz öncesinde MHP olarak bütün uyarılarımıza rağmen liyakat ve sadakatı gözetmeksizin, kayırmacı bir anlayış ortaya konularak yapılan atamaların ülkeyi ne hale getirdiği aşikardır.

Buradan sayın müdüre sormak istiyorum sizin için liyakat ve sadakat neyi ifade ediyor. Sizce Memur-Sen hariç diğer çalışanlar arasında hiç mi Vatanını seven, verilecek görevlerde liyakat sahibi olan “Vatan evladı“ yok?

Unutmayın Sayın Müdür; Kastamonu küçük bir şehir ve burada insanlar birbirini iyi tanırlar. Ayrıca şehrin dinamikleri ve denge unsurları vardır. Size tavsiyem sinir uçlarımızla çok fazla oynamamanızdır. İşiniz rast gelsin.

Ayrıca Daday Devlet Hastanesi Müdürü olarak görev yapan Ayhan Türüdi’nin, İhsangazi Devlet Hastanesi müdürü olarak yer değiştirdiğini öğrenmiş bulunuyoruz.

Sayın müdürün görev değişikliğinin sebebi Daday halkı tarafından çok sevilmesi ve görevini liyakatıyla yapması mıdır? Bu kendisine ve Dadaylı vatandaşlarımıza mükafat olarak mı yapılmıştır? Bu görev değişikliğinin sebebini yetkililerin açıklamasını Daday halkı adına talep ediyoruz.

Gelişmeleri izleyip takipçisi olacağız. 

Yetkililerin konuyla ilgili gerekli hassasiyeti göstermesi zaruridir."