MHP'de kongreler hız kesmeden sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu teşkilatı sekizinci kongresini yaptı.

  • 842
MHP'de kongreler hız kesmeden sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şenpazar, Cide, İnebolu ve Doğanyurt kongrelerini tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu İl Teşkilatı, hafta sonu Pınarbaşı, Azdavay, Seydiler ve Tosya ilçe kongrelerini de gerçekleştirdi.

Tosya İlçe Kongresi, Milliyetçi Hareket Partisi Ekonomik ve sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ın Divan Başkanlığı’nda gerçekleşti. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Mustafa Dündar Özurgancı güven tazeledi.

Tosya İlçe Kongresine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan’ın yanı sıra MHP MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı, geçmiş dönem MHP Genel Başkan Yardımcısı Ziya Yılmazbilen, İl ve ilçe başkanları, İl ve İlçe Belediye Başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile çok sayı da sivil toplum kuruluşu başkanı katıldı.

‘İstikbal İçin Dirlik, İstikbal İçin Birlik’ sloganıyla çıkılan yolda Azdavay İlçe Kongresi’nde mevcut Başkan Akif Özdemir, Seydiler ilçe Kongresi’nde ise mevcut Abdulmuttalip Karagöz güven tazeleyerek göreve devam eden isimler oldu.

Pınarbaşı İlçe kongresinde ise mevcut başkan Ahmet Turcihan görevi Mesut Pınar’a devretti.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Emin Çınar, göreve devam eden başkanlara başarı dilerken, görevi devreden başkanlara ise yaptıkları hizmetten ötürü teşekkür etti.