Sarıyer Belediye Başkanı Araç Belediyesini ziyaret etti

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve beraberindeki heyet Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya'yı ziyaret etti.

  • 508
Sarıyer Belediye Başkanı Araç Belediyesini ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; Belediye Meclis Üyesi Nadir Günday, Ali Görgülüer, Bakırköy ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Emel Tığlı ile birlikte Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette; Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hikmet Erbilgin'de kendilerine eşlik ederken Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, eski Belediye Başkanlarından Bahtiyar Yaşar, Cumhuriyet Halk Partili Belediye Meclis Üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ümit Kurtoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İlçe Başkanı Nizamettin Gözel ve yönetim kurulu üyeleri de ziyarette hazır bulundular.

Belediyeler arasında ilişkilerin geliştirilmesi, Araç Belediyesi ve ilçenin tarihi kültürel ve sosyo-ekonomik durumu hakkında yapılan karşılıklı bilgi alışverişi sonrasında Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e ilçenin Yayla evi maketi ve yöresel el sanatı ürünlerinden takdim etti. Daha sonra Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve beraberindeki heyet ilçe tanıtım merkezini ziyaret etti. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Hikmet Erbilgin ilçe tanıtım merkezinin ziyaretçi defterine ziyaretin anısına duygu ve düşüncelerini yazdılar.