Prof. Dr. Yenidünya Kastamonu'nun Köylerini Fethediyor

Yenidünya, Azdavay, Pınarbaşı, Şenpazar, Cide, Çatalzeytin, Doğanyurt, Küre ve İnebolu'nun Köylerini ziyaret etti.

  • 358
Prof. Dr. Yenidünya Kastamonu'nun Köylerini Fethediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, seçim çalışmaları kapsamında Azdavay, Pınarbaşı, Şenpazar, Cide, Çatalzeytin, Doğanyurt, Küre ve İnebolu’nun Köylerini ziyaret etti.

Güne erken saatlerde başlayan ve kendisine günde 20 saatlik program hazırlayan CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yenidünya, ziyaret ettiği yerlerde halkın her geçen gün artan coşkusuyla karşılanmanın sevincini yaşadı.

Seçimlere sayılı günler kala program yoğunluğunu arttıran CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, bir günde 21 köy ziyaretinde bulundu. Yaptığı ziyaretlerin seçim ziyareti olmadığını kaydeden Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya,  seçimden sonra da ziyaretlerine devam edeceğini vurguladı.

“GÖSTERİŞ İÇİN DEĞİL, HİZMET İÇİN GELİYORUZ”

Kastamonu coğrafyasının ne kadar zorlu olursa olsun ulaşamadık köy, el sıkılmadık vatandaş bırakmayacaklarını vurgulayan Prof. Dr. Yenidünya: “Biz gösteriş için değil, hizmet için geliyoruz. Kastamonu coğrafyası ne kadar zorlu olursa olsun ulaşamadığımız vatandaşımız kalmayacak. Seçim çalışmalarına başladığımız ilk günden itibaren artan ilgiye, gösterilen güvene çok teşekkür ediyorum. İnşallah 7 Haziran akşamı bize inanan, bize güvenen vatandaşlarımızı mahcup etmeyeceğiz” dedi.

“ÇİFTÇİLERİMİZ RAHAT BİR NEFES ALACAK”

Köylerde çiftçilerle bir araya gelen Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya: “İnsan yaşamı için tarımsal üretimin sürdürülebilmesi için çiftçilerimiz üretimin olmazsa olmazlarındandır. Çiftçilerimiz üretim sürecindeki tüm zorluklara rağmen alın terinin karşılığını alma mücadelesiyle hayata tutunmaya çalışmakta. CHP iktidarında çiftçilerimiz rahat bir nefes alacak, üretimin en bereketli topraklarını yeniden hayata döndürmek sözümüz olsun. İktidarımızda çiftçilerimizin kullanacağı mazotun litresini 1,5 TL’ye düşüreceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi Programı, Türkiye’yi yeniden üreten, yoksulluğun, işsizliğin olmadığı, emeklinin, işçinin insanca yaşam koşullarına erişebileceği, eşitlikçi ve özgürlükçü yapacak bir programdır” diye konuştu.

“ÇÖZÜMÜMÜZ GERÇEK TEMSİL”

Gittiği bütün köylerde miting niteliğinde toplantılar gerçekleştiren CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya: “CHP ile gerçek anlamda bir halk iktidarı kuracağız. Halkının gerçek vekili olacak kişi aynı zamanda iyi de bir dinleyici olması gerekir. Amacım bana oy versin ya da vermemiş olsun siz vatandaşlarımın vekili olduktan sonra da halkımın sıkıntılarını, arzularını ve isteklerini Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kürsüsünde bütün Türkiye’ye haykıracağım. Ben bu yola hizmet amacıyla çıktım. Köylümüzü, çiftçimizi üretemez hale getirenleri, vatandaşlarımızı yoksulluğa mahkûm edenlerin cevabını 7 Haziran’da vatandaşlarımız verecektir.  Hemşerilerimizle sorunlarımız ortak, derdimiz bir, çözümümüz gerçek temsil!” ifadelerini kullandı.

Kazım BOLAT