"Aziz Milletimiz sonsuza kadar varolacaktır"

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 330
&quotAziz Milletimiz sonsuza kadar varolacaktır"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Çelik; "Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 96. yıl dönümünde Cumhuriyet Bayramımızı millet olarak büyük bir coşku, mutluluk, onur ve gurur içerisinde kutluyoruz.

Cumhuriyet; milletimizin her türlü imkânsızlığa rağmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aşkıyla bağımsızlığına kavuşabilmek için inanç ve kararlılıkla giriştiği milli mücadelenin ardından elde etmiş olduğu büyük bir zaferin sonucudur. Kazanılan bu zafer; Milletimize kayıtsız şartsız egemenliği sağlayan Cumhuriyeti armağan etmiştir.

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi, Fırat Kalkanı, Afrin ve Barış Pınarı Harekatı ile hem saha da hem de masada kazandığımız zafer neticesinde; Aziz milletimiz geçmişte olduğu gibi bugün de, ülkesini tehdit altında gördüğünde, olağanüstü bir kahramanlık ve vatanseverlikle bu tehdidleri bertaraf edeceğini, bağımsızlık ve hürriyetinden asla ödün vermeyeceğini, ülkesi için hiç çekinmeden canını verebileceğini, ülkesi ve milletiyle sonsuza kadar bu topraklarda varolacağını tüm dünyaya göstermiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."