"Tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürütüyorlar"

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 360
&quotTarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürütüyorlar"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çelik yazılı mesajında; "Kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir anlayışla çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir.

Görevini bu anlayışla, fedakârlıkla yürüten değerli basın mensuplarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Basın kuruluşlarımızın, özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirirken, ülke menfaatlerini, kamu düzenini, toplumsal dinamikleri ve mesleğin gerektirdiği ahlaki değerleri göz ardı etmemeleri, sorumlu bir yayıncılık üstlenmeleri büyük önem taşımaktadır.

15 Temmuz’da milli iradeye darbe vurmak isteyen FETÖ’ye karşı milli birlik ve bütünlüğümüzü koruyucu tutum ve yayınlarından dolayı basın mensuplarımız her türlü övgü ve takdiri hak etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle basında sansürün kaldırılışının 111. yıldönümünde, ilimizde faaliyette bulunan yerel gazete ve radyolarımız başta olmak üzere üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle görev yapan değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."