"Türkiye, istikrar ve refah ihraç eden bir ülke haline gelmiştir"

AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Başkanı Musa Kalafat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

  • 375
&quotTürkiye, istikrar ve refah ihraç eden bir ülke haline gelmiştir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kalafat; "Cumhuriyet'in ilan edilişinin 96. yıldönümünü tam bir duygu birliği ve gururla kutlamanın heyecanını millet olarak hep birlikte hissediyoruz. Ne mutlu bize ki milletimiz, birlik ve beraberlik içinde Cumhuriyeti bütün değer ve kurumlarıyla özümsemiş, Türkiye'yi dünya devletleri içinde hak ettiği saygın konuma yükseltmek için gerekli olan iradeyi her zaman ortaya koymuştur.

Bugün Türkiye Cumhuriyeti, demokratik gelişme ve ekonomik kalkınmasını birlikte sağlayarak bölgesine istikrar ve refah ihraç eden bir ülke haline gelmiştir. Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bu yana, insan haklarına saygılı, hukuk ve demokrasiyi içselleştirmiş, muasır medeniyetler seviyesi hedefine doğru yol alan bir ülke olma gayretindedir. Bu gayret ve kararlılık AK Parti iktidarı döneminde somut adımlarla pekiştirilmiş, Türkiye, cumhuriyetin ve demokrasinin kazanımlarına sahip çıkan, bölgesel ve küresel barışın sözcüsü ve temsilcisi olan model bir ülke haline gelmiştir.

Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Bütün vatandaşlarımıza bu büyük bayram gününde selam ve saygılarımı sunuyorum."