Sakin olmaya davet

Haber sitemiz köşe yazarı Emin Eğri, Kastamonulu taraftara çağrıda bulunarak, sakin olmaya davet etti.

  • 1135
Sakin olmaya davet

"Iğdır Ovası... yuvası!.." diyerek sözlerine başlayan internet haber sitemiz köşe yazarı Emin Eğri, "Kastamonusporumuzun, Iğdır'da maç öncesi ve sonrası karşılaştığı muamele ne spor ruhuna yakışır, ne de insanlığa yakışır!" dedi.

Eğri, "Neden olanlar öncelikle hesap vermeli, sonra da bu gergin ortamı önleyemeyen veya çanak tutan sözde yetkililere Devlet hesap sormalı ve gereğini yapmalıdır. Yoksa aynı olaylar başka yerlerde de sürer gider!" diye konuştu.

"LÜTFEN GAZA GELMEYİN SKOR VE SAHA AVANTAJI BİZDE"

Emin Eğri, "Bizim Kastamonu tarafına gelince; sosyal medya yıkılıyor! Validen tutun da Cengiz Başkan'a ve diğer itidal tavsiye edenlere karşı 'çekilin önümüzden, hesabını soralım' haykırışları tahrik noktasına gelmeye devam ediyor.

Sevgili taraftar ve hemşehrilerimin, lütfen 'gaza' gelmeyin. Skor ve saha avantajı bizde. Onları Gazi'de eleyerek göndermek üzerine odaklanalım." diye konuştu.

"CEVABI SAHADA VERELİM"

Emin Eğri, "Malum; maç Türkiye'nin gündeminde. Yapacağımız yanlış hareket çıkacağımız 1. Lige ket vurabilir. 'Alagöz Holding'in ayrıcalıklı olduğunu da unutmayalım!

Tek cevabı, sahada yenerek eleyip, 'tak sepeti koluna, herkes yoluna' diyerek Iğdır ovasına iade etmektir.

Lütfen, sağlıklı düşünün, bize yapılanların hesabını federasyon ve Devlet sorsun!

Başkanı ve güvenlik güçlerimizi zorda bırakmayın, sadece takımı desteklemeye odaklanalım!

Elenmeyecek takım değil. Başarılar ve şans bizimle olsun." ifadelerini kullandı.