Satranç İl Temsilcisi Özden, Görevinden Ayrıldı

Kastamonu Satranç İl Temsilcisi Halit Özden görevinden ayrıldı.

  • 461
Satranç İl Temsilcisi Özden, Görevinden Ayrıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Özden; "Kastamonu’da 2010 yılından bugüne sürdürmekte Türkiye Satranç Federasyonu Satranç İl Temsilciliği görevinden 5 Haziran 2015 tarihinde vermiş olduğum dilekçemin işleme konulması ve yeni İl Temsilcisi atamasının yapılmasıyla 16 Kasım 2015 tarihi itibariyle özel nedenlerden dolayı ayrılmış bulunuyorum.

Büyük bir haz duyarak yaklaşık 6 yıl boyunca yürüttüğüm İl temsilciliği görevini yine satranç camiamızın yakından tanıdığı, Ulusal Satranç Hakemimiz ve Satranç Antrenörü Sayın Hilmi Böcek’e devrediyorum.

Yeni İl Temsilcimize başarılar dilerim. Sayın Hilmi Böcek’in Kastamonu Satrancını bugünkü düzeyinden çok daha iyi noktalara getireceğine de inandığımı ve her zaman destekçisi olacağımı da bildiririm.

Satranç İl temsilciliğim süresince gerek Kastamonu satrancına, gerekse şahsıma her zaman desteklerini esirgemeyen başta Federasyon Başkanımız Sayın Gülkız Tulay hanımefendi olmak üzere Federasyonumuz Yönetim Kuruluna, Kurullarda görev yapan çok değerli yöneticilerimize, Federasyonumuz Çalışanlarına, İl ve Bölge Temsilcisi Arkadaşlarıma ve tüm satranç dostlarına ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.

Ayrıca önceki dönem Türkiye Satranç Federasyonunda görev alan çok değerli Satranç Yönetimine, yardım ve desteklerini her zaman hissettiğim Uluslararası Hakemlerimiz Tugan ve Güran Ünal beylere, önceki il temsilcilerimize, Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına, beraber görev yaptığımız hakem ve ilçe temsilcisi arkadaşlarıma, sporcu ve antrenörlerimize, ailelerine, turnuvalarımızı yaptığımız Sepetçioğlu Ticaret Meslek Lisesi Müdür ve personeline teşekkürlerimi arz ediyorum.

Satranç dünyasının içinde kalacağımı, katkı vermeyi sürdüreceğimi ve farklı kulvarlarda verilebilecek görevlerde hizmet etmeye devam edeceğimi de belirterek, tüm satranç camiasına saygılar sunuyorum" dedi.

(KG)