Şenlik bölgesine selektör makinesi

Devrekani Ziraat Odası, Şenlik bölgesine söz verdiği selektör makinesini kurdu.

  • 2374
Şenlik bölgesine selektör makinesi

Bu yıl Şubat ayında gerçekleştirilen Devrekani Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde Başkan Uğur Kalafatoğlu’nun seçim beyannamesinde yer alan Şenlik köyü ve bölgesine hizmet vermek üzere selektör makinesi kazandırılması vaadi gerçekleştirilerek hizmete açıldı.

Devrekani Ziraat Odası Başkanı Uğur Kalafatoğlu, "Devrekani üreticisine hak ettiği değeri kazandırmak adına çıkmış olduğumuz bu hizmet yolunda üç buçuk ay gibi kısa bir süre zarfında çiftçimize verdiğimiz sözlerin ilkini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Çiftçilerimizin en temel ihtiyaçlarından olan selektör makinesine bir yenisini daha ekledik. İlçemiz bilindiği üzere ekili alan açısında büyük bir coğrafya ya sahip. 8 mahalle ve 54 köyü bulunan ilçemize tek makine ile hizmet vermekte zorluk çekiyorduk. Şenlik köyü ve bölge köylerimize hizmet vermek adına Baltacak köyüne kurduğumuz yeni tesis ile hizmet ağımızı genişletmiş olduk. Oda bütçesinden tek kuruşun dahi harcanmadığı, kıymetli meclis üyelerim ve muhtarlarımızın destekleriyle ilçemize kazandırılan selektör makinesi ve tesisimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun." dedi.

HUZUR HAKLARINI ZİRAAT ODASI YARARINA HİBE ETTİLER

Devrekani Ziraat Odası Başkanı Uğur Kalafatoğlu, "Şahsım ve değerli meclis üyelerimle birlikte almış olduğumuz karar ile görev süremiz boyunca alacağımız huzur haklarını odamızın yararına kullanmak üzere hibe ediyoruz. Yıllık 70 bin lira gibi bir rakama tekabül eden bu hibe tutarını siz kıymetli üreticilerimize hizmet yolunda destek olması adına almış bulunuyor, duyarlı meclis üyelerim başta olmak üzere selektör tesisimize tadilat ve yer temini için Baltacak Köyü Muhtarı İbrahim Çoşkun’a, ziyaretlerinden dolayı Kastamonu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bekir Yücel Tanrıkulu’ya, İl Müdür Yardımcısı Özcan Gazioğlu’na ve yine çok değerli muhtarlarıma teşekkür ediyor saygılar sunuyorum." dedi.

Ünal Veyisoğlu

Şenlik bölgesine selektör makinesi
Şenlik bölgesine selektör makinesi
Şenlik bölgesine selektör makinesi