'Şimdi hizmet zamanı'

AK Parti Kastamonu Milletvekili seçilen Ekmekci, tüm seçmenlere teşekkür ederek, 'Şimdi hizmet zamanı.' dedi.

  • 1354
'Şimdi hizmet zamanı'

14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sona erdi. Kastamonu tercihini yaparak 2 Milletvekili AK Parti'den, 1 Milletvekili de CHP'den Meclis'e gönderdi.

AK Parti'den Milletvekili seçilen Serap Ekmekci, basın açıklaması yaparak seçmenlere teşekkür etti.

Ekmekci şöyle etti:

"14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimini tüm dünyaya örnek olacak bir olgunluk ve demokrasi şenliği içinde gerçekleştirdik.

Türk demokrasisi kurumsallığına ilişkin bir testi daha başarı ile geçti. Milletimizin Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan inancı bir kez daha göz önüne serildi. Her ne kadar Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tura kalmış olsa da, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turu açık ara önde bitirmiş olması yüce Türk Milleti'nin kararını hangi yönde vermiş olduğunu gösterdi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve partimize gösterdiği büyük teveccühten dolayı yüce milletimize şükran duygularımı sunuyorum.

Çok partili sistemde ilimizi ilk kadın milletvekili olarak TBMM'de temsil etme onurunu bana layık gören Kastamonulu hemşehrilerimize kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Hayatım boyunca taşıyacağım bir onur nişanesidir bu. Milletvekili seçimi bitti, bundan sonra memleketimize hizmet etmek maratonu başladı. Seçim süreci boyunca tokalaştığım her bir elin sıcaklığı ömrüm boyunca elimde ve kalbimde soğumayacak. AK Parti'den seçildim ama tüm Kastamonuluların milletvekili olarak görev yapacağım. Milletvekili görevimde Kastamonu'nun faydasını önde tutarak her vatandaşımızın derdine derman, sevincine sevincimle ortak olacağım. Kastamonu'muzda bir kişi darda kalırsa ve ben yanında olamazsam bundan kendini sorumlu tutacağım. İlin tüm kesimleri ile istişare, işbirliği ve imece içinde Kastamonu'muzun ekonomik kalkınma ve sosyal gelişme yolunda hızla yol alması için mücadele vereceğim.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde çıkan halk takdirini saygı ile karşılıyoruz. Milletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı açık ara önde tutarak yine teveccühünü gösterdi. 28 Mayıs akşamına kadar aynı irade ve yorulmaz emek ile sahada çalışmamızı sürdüreceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulacak hükümetimiz hem ülkemize hem de Kastamonu'ya büyük hayırlara vesile olacak. Tüm vatandaşlarımız geleceğe güvenle bakmayı sürdürsünler. Türkiye ve Kastamonu için sözünü verdiğimiz Türkiye Yüzyılı tüm aydınlığı ile ufukta belirdi."