TMVFL Futbol Ligi tescil edildi

2014 yılından itibaren 40 yaş üstü futbol severleri TMVFL Futbol Ligi'nin çatısı altında buluşturan TMVFL, pandemi dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

  • 907
TMVFL Futbol Ligi tescil edildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2014 yılından itibaren 40 yaş üstü futbolseverleri TMVFL Futbol Ligi'nin çatısı altında buluşturan Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu pandemi dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu'nun 2019-2020 Bülent Yelkenci Sezonu TMVFL Futbol Ligi ile ilgili yönetim kurulu kararını internet sitesinde açıkladı.

LİG TESCİL EDİLDİ

Yapılan açıklamaya göre; "Ülkemizde ve dünyada etkileri devam eden COVID-19 salgınının yarattığı pandemiyle mücadelede, devletimizin çizdiği çerçeveye uygun olarak, Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu üzerine düşen sorumluluğu ilk andan itibaren büyük bir titizlikle yerine getirmektedir."

Ayrıca yapılan açıklamada; "TMVFL, ilgili bakanlıkların ve Bilim Kurulu’nun kararlarını dikkate alarak, oluşan bu hassas durumla ilgili olarak tüm kulüplerimizin de görüşlerini almıştır."

Pandemi dolayısıyla 2019-2020 Bülent Yelkenci Sezonu TMVFL Futbol Ligi'nin son 2 haftası oynanamıştı. Yapılan açıklamaya göre lig tescil edildi ve bölge birincileri ve şampiyonları belirlenmiş oldu.

ŞAMPİYON KASTAMONU MASTER VETERANLAR

TMVFL Futbol Ligi'nin tescil edilmesiyle birlikte Mavi Batı Karadeniz Bölgesi'nde Kastamonu Master Veteranlar sezonu şampiyon tamamladı. Ayrıca Kastamonu Master Veteranlar yılın takımı seçildi.

SEZON ÖNCESİ YENİ KURULLAR OLUŞTURULDU

2020-2021 TMVFL Zafer Men Sezonu öncesinde Federasyon bünyesinde faaliyet gösterecek kurullar ve görev alacak kişilerde bir TV kanalında geçtiğimiz günlerde yayınlanan +40 FUTBOL Programında Federasyon Başkanı Kenan Gürsu tarafından açıklandı.