'STK'larla birlikte çalışacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Aydın, Ticaret Borsasını ziyaret etti. Aydın, 'STK'larla birlikte çalışacağız.' dedi.

  • 516
'STK'larla birlikte çalışacağız'

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, Kastamonu Ticaret Borsasını ziyaret etti.

Ticaret Borsası Başkanı Serdar İzbeli’den bilgi alan Yüksel Aydın, borsa üyelerinin sorularını yanıtlarken, Kastamonu’nun geleceğine yönelik vizyonunu ve projelerini detaylı bir şekilde anlattı.

Aydın, sivil toplum kuruluşları ile birlikte çalışacaklarının altını çizdi.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Yüksel Aydın, çalışmalar kapsamında Kastamonu Ticaret Borsasını ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İzbeli ve borsa yöneticileri ile bir araya geldi.

Ziyaretlerde Yüksel Aydın’a MHP İl Başkanı Emre Şahin, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu, Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Ekşioğlu, Belediye Meclis Üyesi Adayları Metehan Hamzaoğlu, Nuray Yücel, Nevzat Özkan, Hüseyin Çığlıoğlu, Tuncay Yüceilyas, Necla Çobanoğlu, Yalçın Mızrak, Mustafa Gezici, Serdar Demirbaş, İhsan Sert, Melek Ünlü, Feyyaz Gözlemeci ve Murat Yamakoğlu ile parti mensupları katıldı.

Başkan Adayı Yüksel Aydın, Ticaret Borsası Başkanı Serdar İzbeli’den borsa çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette, Kastamonu’nun mevcut durumu, ekonomik kalkınması ve ticaretin güçlenmesi için yapılması gerekenler konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kastamonu ile ilgili projelerini paylaşan Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, Kastamonu’ya en iyi şekilde hizmet etmek için yola acıktıklarını anlattı.

Yüksel Aydın, Ticaret Borsasının Kastamonu’nun ekonomik büyümesine katkı sağlayan önemli bir kuruluş olduğunu belirterek, “Kastamonu’da ticaretin ve iş dünyasının daha da güçlenmesi için ortak akıl ve çözüm odaklı çalışmalar  planlıyoruz.”  dedi.

Kastamonu Ticaret Borsasının taleplerini ve önerilerini de dinleyen Yüksel Aydın, göreve geldikleri takdirde başta şehircilik, çevre, sağlık, altyapı, sosyal ve kültürel faaliyetler, sosyal sorumluluk projeleri, eğitim, turizm, istihdam, işgücünün arttırılması gibi çözüm odaklı belediyecilik anlayışını getireceklerini dile getirdi.