Taekwondo ve pilates kayıtları devam ediyor

Kastamonu Erişen Spor Kulübünde taekwondo ve pilates çalışmaları sürüyor.

  • 2075
Taekwondo ve pilates kayıtları devam ediyor

Taekwondo ve pilates branşlarında uzman antrenörler nezaretinde çalışmalarını sürdüren Erişen Spor Kulübü, 7'den 70'e herkesi spor yapmaya davet etti.

Kadın hocalar nezaretinde çalışmaların devam ettiğini söyleyen kulüp yönetimi; pilates branşında kişiye özel derslerin de verildiğini belirtti.

"YAZ SPOR OKULU KAYITLARI BAŞLADI"

Taekwondo branşında yaz spor okulu kayıtlarının başladığını belirten antrenör Reyhan Şengül, "Çalışmalarımız gruplar halinde yapılıyor. Bu yazı taekwondo ile geçirmek isteyen çocuklarımızı kulubümüze bekliyoruz." dedi.

"ÖZEL DERSLERİMİZ DE VAR"

Mat pilates çalışmaları hakkında bilgi veren pilates eğitmeni Tuğba Şengül, "Çalışmalarımız kadınlara özel yapılıyor. Gruplar halinde çalışıyoruz. Özel dersimiz de var. Pilatesle yaza merhaba demek isteyen tüm kadınlarımızı kulübümüzde çalışmaya davet ediyoruz." dedi.

"TAEKWONDO VE PİLATES İÇİN İLETİŞİME GEÇİN"

İnönü Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi Taşköprü Sitesi A Blok altında (Nisan Eczanesi yanı, 46 nolu Aile Sağlığı Merkezi altı) tüm Kastamonuluları Erişen Spor Kulübü ile taekwondo ve pilates çalışmaya davet eden kulüp yönetimi, "Spor yapmaya karar vermeden önce bizimle iletişime geçin. Bilgi ve kayıt için; Taekwondo 0542 662 21 70, Pilates 0544 891 01 65 nolu telefonlarımızdan ulaşabilirsiniz." açıklamasında bulundu.