ANALİG yıldızları finale yükseldi!

Anadolu Yıldızlar Ligi'nde (ANALİG) Kastamonu'yu temsil eden taekwondocularımızdan yıldız kız takımı finale yükseldi.

  • 668
ANALİG yıldızları finale yükseldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

23-25 Mart tarihleri arasında Amasya ilinde yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Yarı Final Müsabakalarında ilimiz yıldız erkek ve yıldız bayan takımla temsil edildi.

Müsabakaya erkek takım olarak ilimizin yanısıra, Erzurum, Erzincan, Zonguldak, Samsun, Düzce, Ordu, Çorum, Giresun, Bolu ve Trabzon illeri katılırken, bayan takım olarak Samsun, Ordu, Tokat Bolu, Zonguldak, Bartın, Düzce, Erzurum, Giresun, Erzincan ve Trabzon illeri katıldı. 

Antrenör ve idareci olarak İsmail Arıkan, Numan Haçat, Murat Şengül ve Özay Dernek nezaretinde yarışmaya katılan sporcularımız başarılı bir performans göstererek 12 il arasından sıralamada ikinci olan bayan takımla finale yükseldiler. Takım halinde birinciliği Samsun, üçüncülüğü ise Ordu elde etti.

Yıldız erkek takım müsabakası 11 ilin katılımı ile yapıldı. Kastamonulu taekwondocularımız müsabakayı takım halinde altıncı sırada tamamlarken; birinciliği Erzurum, ikinciliği Erzincan, üçüncülüğü ise Zonguldak takımları elde etti. Bu sonuçla Kastamonu ANALİG yarı final müsabakasında yıldız erkek takım olarak elenmiş oldu. Takım elense de ferdi olarak birinci olan sporcuların finale katılma hakkının olduğu müsabakada, 65 kg’de birinci olan sporcumuz Muhammet Recep Kılıç Samsun’da yapılacak olan ANALİG final müsabakasına katılma hakkı kazandı.

13-15 Nisan tarihleri arasında Samsun ilinde yapılacak olan ANALİG final müsabakalarında ilimizi temsil edecek sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Haber Merkezi